Några goa bilder.

Så. Istället för att läsa om in- och utbetalningar har jag kollat igenom alla kort som togs i höstas (förutom Annas bilder, som jag fortfarande inte har!). Många minnen. Skriver ut ett par stycken från min (nya, nya!) multiskrivare. Vad svårt det är att välja ut de bästa! Men till slut valde jag dem som jag blir jätteglad av att titta på.


Torsdagar är bra dagar.

Det är en toppenidé det här med att gå igenom cd-samlingen. Idag: U2. Roligt att komma på hur bra ett  band / en artist faktiskt är, men som man har glömt bort. Ikväll kör jag stenhårt med att vara altstämman gentemot Bono. Det låter tyvärr för jäkligt. With or without you. En sak som jag önskar mig: sångröst. Hade varit något det.

Aaaauuuh, vet du vad jag har varit med om idag? Gynundersökning! Så skrämmande. Men jag har överlevt. En mycket slapp kväll nu, väntar på att Californication ska börja.

Bodil Malmsten.

image98


Äntligen har jag köpt boken som jag har velat ha så länge. Bokrea, yeah! Haha, det har jag ju inte sagt - vi var med vid premiären, alltså när klockan slog till midnatt stod vi och hängde utanför Akademibokhandeln. Väldigt nördigt, men ganska kul. Jag skyller allt på Matilda och Helena.


Lykke Li.

Men tja.
En mini-lecture som det så fint kallas, har jag och Peter i min grupp hållit i idag. Competitive advantages. Det kändes helt okej. Såååå skönt att denna grej är över, med rapportskrivande och allt. Har tagit en massa tid. Vad sällan som man redovisar nuförtiden (aldrig), borde man göra oftare, mest för att öva. Jag är dålig på att uppdatera skrivandet här känner jag. Men det går ju i vågor. Imorgon ska jag ta sovmorgon, mmm, jag längtar. Inga föreläsningar. Dock ska jag se till att plugga aktivt. På fredag är det dags för konsert. Här, i Jönköping. Bongo Bar. Lykke Li. Det kan nog bli gryymt. Och på lördag kommer två godingar hit till mig. Jaa! Har lyssnat på Soundtrack Of Our Lives ikväll. Det var ju inte igår! De är bättre än vad jag tänker. När vi åker till Åre så är de också där och uppträder. DÅ SKA VI SE DEM! Det ska bli underbart kul. Nu, mot tvättstugan (jag tänker att det bor en liten tomte där, men som gömmer sig så fort som ´han hör mina fotsteg. En vacker dag ska jag hitta honom. Men har inte så lång tid på mig, för idag har jag sagt upp lägenheten!).


Ett öde ställe.

Denna stund är konstig, här sitter man på en öde tågstation i Öxnered, i en liten väntesal. Det händer ju inte varje dag liksom. Det är ungefär storm utomhus! Tåget ska anlända 19:49. Och jag hoppas verkligen att SJ håller vad de lovar. Vid såna här tillfällen känns det väldigt spännande att ha tillgång till Internet. Oj, nu kom det en litet sällskap på tre personer in i "salen"(utrymmet, rummet). Pjuh, nu är jag inte själv i Öxnered! Vad är det för ställe att hamna i?


Afterworken i fredags utvecklades till en helkväll. Skojigt. P med kompisar. Igår gjordes inte många knop däremot. Såg en massa filmer (3 styckna!), pluggade lite Strategy & Technology, cyklade i Trollywood och åt underbar Ben & Jerry-caramel chew chew.

Kent är kända för sina bra texter. Men vad hände med låten Ingenting undrar jag?


Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
men ingenting är (ingenting, inget, inget)


Genomtänkt där. Haha, nej skämt åsido. Den är la för go. För sen kan man sjunga med högt:

De jävlarna tog oss
en efter en
De ljög och bedrog oss
med sanningen


Ta i extra på jävlarna. Höö, nu ska jag försöka hitta ett tåg.

Jamen ha det så bra nu så hörs vi (gu' vad otillåtet käck man är ibland)!


Ändring i schemat.

Skyndar mig till skolan. In i biblioteket för att skriva ut papper till dagens föreläsning. Springer till salen. Ja, jag hann. Och... inställt! Hallå? 2 timmar till övers bara sådär. Så nu pluggar jag i biblioteket. Askul. Eller inte. Alltså, sånt här blir man ju trött på.

Åh, jag vill så himla gärna veta! Jag & Helena har en misstanke angående en hemlig sak. Kan inte berätta! Men jag är nästan säker på att vi har rätt, och i såna fall, då är det en stor grej. Woooooh.

Heeejrå.

Planering av dagen.

  • Packa ihop grejer
  • Ett stycke föreläsning i två timmar
  • Lämna in tyskt projektarbete
  • Äta lunch
  • Plugga en pyttestund
  • Åka tåg en lång stund (och plugga under resan och eventuellt (in my dreams) spela ett parti Lumines)
  • Prova på vuxensaken "afterwork"
  • Dricka en god öl

 En ganska slapp fredag, med andra ord.


Seriösa beslut.

Jag känner mig ofta som en medelålders man när jag lyssnar på Bruce Springsteen. Det är gött. Nästan så att jag vill ha en cigarr att puffra rök med. I sommar - då ses vi i Barcelona, jag och Bruce.

Öh, måste bestämma mig i stora frågor inom snar framtid:
- säga upp lägenheten eller inte.
- och i så fall, hitta en ny till hösten.
- sommarjobba i Olso eller någon annanstans som verkar skoj.
- och i så fall, hitta en lägenhet där.
- välja valbara kurser till hösten.
- hitta en lägenhet i London till nästa vår.

Tänk vad många flytt fram och tillbaka. Jag blir knäpp! Prio 1: bestämma om nuvarande lägenhet. Grejen är den att jag gillar mitt boende, men har inte tänkt att stanna i stan i sommar, och då står den här och drar pengar ur min stackars plånbok. Måste säga upp den nu i februari för att det ska löna sig. Det är den 20:e idag... Beslutsångest. Dryg grej att hitta en ny till hösten för endast en ynka termin.

Roligare saker finns det att fundera på. Till exempel Ekonomistyrning. Not.


Hjälp!

Carmina Burama.

Godmorgon,
jag är trött och har ont i benen, fast känner mig glad ändå. Ska ta en promenad till skolan och träffa min projektgrupp i biblioteket. Funderade en stund på att ta med en termos med kaffe (istället för att köpa en mugg i caféterian) men hur gör man då med mjölken? Ha i en liten burk bredvid? No no. Det läckte banan igår, det får vara nog med blandningar i väskan.

Jag efterlyser en CD: Sahara Hotnights, deras första. Jag kan inte komma på vem som har lånat den. Är det du? Den är nämligen signerad. Jag skulle bli glad om den skyldige hör av sig. Det kan vara min käre far... Hm.

Zum beispiel.


Angående mitt Lumines-beroende (ett spel på mobilen) - i lördags köpte P ett Luminesspel till PSP för att öka min besatthet. Fatta! Det är stort. En helt ny värld öppnar sig. Gu' vad vi spelade igår. Det enda som vi pratade om var score ranking. Efter all min övning var han chanslös mot mig. Ha! Men skrattar bäst som skrattar sist, imorse fick jag ett sms där han skrev att han har slagit mitt rekord. Det är tur att jag inte äger något PSP för då hade mina studier denna vecka klappat ihop. Ni måste också veta att jag inte är speltypen. Höll aldrig på med Super Mario på den tid då det begav sig. Jag hade dock ett Sega TV-spel  som var mycket populärt. Mest hos mina kompisar. Minns du introt? SEEEEGAAAA.


I lördags var det en helkväll hos Petra. Vi hade i uppdrag att laga paj för totalo 8 persona. Jag gick med på vilken sort som helst förutom köttpaj eftersom det är en av huvudingredienserna i Sweeney Todd. Köttet kom från människor. Sug på den handlingen. Ingen chans att jag kan äta det på ett tag. Jag och P gjorde en paj med influenser från Grekland (ah, där fick jag till den! Allt blir grekiskt bara man häller i fetaost och soltorkade tomater och oliver). Vi var extremt effektiva, då det var stor tidspress. Vi spelade På Spåret som uppenbarligen finns som ett sällskapsspel. Och så drack vi lite vin. Öh, mer vin. Det som var extra kul under kvällen var... dadada: Poker! (Jag måste låta helt spelgalen. Kanske att jag är det?) Har aldrig spelat detta underbara spel förut. Så roligt. Och vet ni vem som kom etta? Helena! Okej, men andraplatsen = jag. Satsa på nätpoker och tjäna storkovan, det vore något, va?

Februari är ganska lugn. I mars kommer jag förmodligen att försvinna av matthet. Då kan man snacka om många punkter på att-göra-listan. Men än så länge är jag med er, mina vänner. Därför kan jag med att blogga nu och berätta lite strunt istället för att plugga.


PS. Vad du än gör, skaffa inte mobilt bredband från Telia. Det suger big ass. Kopplar ifrån och kopplar upp hejvilt. Oftast blir det ett anslutningsfel. Pallar man med sådana tokerier? Nej! DS.


Äggsnack.

Hemma på ett väldoftande ställe; tvätten hänger överallt. Jag har gått till konkurrenten Sense och tränat box idag. Det känns lite konstigt att svika Friskis, men Elin kunde inte komma, så då fick jag prova att boxas med Malin istället. Kul! Men åh herre min skapare, mina ben! Jag har redan träningsvärk. Vill inte tänka på hur ont det kommer att göra imorgon. Jäkligt ont. Ändå att jag gillar F & S:s pass mer.
 
Ätit 2 perfekta ägg. Jag vill ha mer! Det är såhär va: jag älskar kokta ägg. Får inte nog. Anna & Camilla var helt förundrade och lite smått avskräckta i Nya Zeeland när jag åt ägg till frukost varje morgon. 
Camilla: Jag förstår inte hur hon kan äta det utan någonting till?
Anna: Jag fattar inte hur hon kan tycka det är gott!?
Båda: Vi fattar inte hur du kan gilla ägg så mycket?! 

Så tog de en sked yoghurt istället.

 Det är helt statistiskt sett en god och populär produkt (vad heter det? matbit? jag har blivit überpåverkad av managementsnack, så allt är product eller service i mitt huvud). Varför äter man i så fall annars ägg i otroliga mängder under högtider? Men jag vet inte, kanske dumt att koka ett par till... det här med kolestorol är obegripligt för mig.


Det är mycket nu.

Vem är det som säger så? Är det i en reklam, månntro? Men det är sant - det är mycket nu. Jag ska hoppa in i duschen och sen gå till skolan. Det är underbart soligt kan jag aka soldyrkaren meddela.

Sweeney Todd var bra, helt klart sevärd men samtidigt väldigt äcklig. Blod och åter blod. Jag var totalt matt i knäna när vi gick ut från biograften och kände mig spyfärdig hela vägen hem och sen när jag skulle sova. Johnny Depp sjöng bra. Men slutet, panik.

Hittat på roliga grejer i helgen, men hinner inte skriva nuuuu. Vill inte komma försent till tyskan, för det är farligt, tro mig.


Kan inte sluta prata om min soffa.

Jag måste bara berätta att jag är ett stort fan av min soffa. Gjort varm choklad på kakao och socker (och mjölk, men det fattar nog en allmänbildad) och läser en tysk roman som ska vara klar tills måndag. Tänk, vad gott man kan ha det! Solen har visat sig på sin bästa sida idag igen. Nu ska jag strax byta om och göra iordning lite, därefter bio. Sweeney Todd.

Hejrååå!

Kycklingsallad.

En syssla som toppar min äcklighets-känsla-lista:
- att skära i rå kycklingfilé.
Det tvingades jag göra innan när jag det var dags för att tillaga en lunch tills imorgon. Värmde fryst kyrre i micron, och sen då, fick skära i halvljumna/frysta/riktigt varma slemmiga bitar. Uh! Och så luktar det lite skumt. Det är inte kul att laga mat.

Leonardioooo.

Mmm, nu har jag möblerat om här. Helt slut, börjar känna kommande valkar i handflatorna. Gillar verkligen min nya vän Soffan. Jaoooo, alla hjärtans dag idag med. Det är helt ljuvligt väder! Solen skiner och jag är lycklig. Har mottagit ett par goa sms, men annars är det väldigt lugnt med mys. Det är en god tanke med en speciell dag då man visar sina käraste sin kärlek. Men nej, det känns som om hela happy valentine-grejen har ballat ur. Stan har blivit överfallen av mjuka röda hjärtesaker (det värsta exemplet är nog ändå en ful mjukisälg som håller ett hjärta som det står "jag älskar dej"). Jag kommer att vara själv ikväll och pyssla lite. Jag och P går på bio imorgon istället. Yeah, känns bra. Ska studera, träna och kolla på Californication också. Malin ringde innan, åh vad kul det ska bli när vi har en helhelg hos henne i Kalmar.


En dag fylld av händelser (vilken boktitel, va?).

Vilken händelserik dag! Började ganska slappt då jag och Peter i min grupp skulle skriva ihop ett litet arbete inför en mini-lecture som vi ska hålla i. Men fick inte jättemycket gjort, roligare att kolla på deras nya fotografier för deras företag. Kolla här på dirigo fashion's hemsida. De gör grymt snögga produkter.

Sedan for jag och Helena till A6. Mitt uppdrag: köpa multifunktionsskrivare. Mission completed. Vi var aktiva kunder som ställde tusen frågor till försäljaren på Elgiganten. Dock var den lite dyr för mig. Efter det gick vi till PC City, och där fanns samma skrivare, men till ett bättre pris. Ja! Men då var den slut på lager, därför tog vi prislappen och gick tillbaka till Elgiganten och fick den för PC City:s pris (eftersom den här underbara uppfinningen prisgaranti finns). Vilket kap! Den är stilig och ja, multibra - 3 saker i ett liksom. Scanner, skrivare och kopiator + ger utmärkta fotoutskrifter (se vad jag har påverkats av försäljarsnacket!). Mmm. Tack Helena för dina kloka råd!

Och... dadaaa, ett till stort köp idag. En soffa! Alltså, en soffa! En mjuk och härlig sak. Ska hämta den imorgon. Nu meddelar jag glatt: välkommen hem till mig och sitt. Det är ju inte varje dag som man köper en soffa liksom (första gången för min del). Sedan spinnade jag och kusin på Friskis. Nu är jag hemma och har kollat Grey's Anatomy och beställt biobiljetter. Men oj, har inte sett serien under hela hösten. Vad har hänt? Hänger inte med alls. Är George och Lizzie betuttade i varandra?

Åh, jaoo, jag har köpt en jacka från Twist & Tango som jag har varit lite besatt av ett tag. Alltså sjuuuukt, rea på reapriset. Kostade nästan inget. Jag tror att du tror att jag är galen. Shoppinggalen. Men jag lever inte över mina tillgångar. No no. Jag är ganska ekonomisk, tro't eller ej. Men det är ju kuuul med nya grejer.

Pinsamt att erkänna. Men gissa vad jag är besatt av (man är ju alltid besatt av något/någon)? Ett spel på min goa mobil. Lumines Block Challenge. Jag måste  (tänk: tvångstanke) spela varje kväll innan jag ska sova. Detta är inte likt mig, jag är inget fan av datorspel, playstation eller liknande. Men detta, mama, jag får inte nog! Nu är det en jäkligt svår boss som är omöjlig att vinna över. Ska nog spela snart... aaah. Det är lite jobbigt för jag drömmer om dessa fyrkantiga saker, hur jag ska lägga dem för att bli bättre.

Godnatt.

Lumines, here I come!

Kopplingar.

Jag övar ju på mina språkkunskaper inom tyska. Därför såg jag filmen Goodbye Lenin! i helgen. Men visst är det konstigt att den har en engelsk titel? Försöker de vara coola? Auf Wiedersehen, Lenin! hade varit mer passande. Den var smårolig och sevärd. Men åh, vad de snackar fort. Jag hinner inte med, och grammatiken sen; uppfattar inte ändelserna. Jag gillade filmmusiken. Men så helt plötsligt spelas samma melodi som i Amélie From Montmartre. Exakt den. Detta måste kollas upp, tänkte jag, och voilá - det är ju samma kompositör: Yann Tiersen.  

Alltid skönt att få reda på när man känner igen någon men inte vet vad, vem, hur i en film. I vilken film är han med i mer? Vem påminner han om? Var det i den där engelska komedin med hon, den där, tjejen med blont hår. Ja, som har varit gift med honom som slog igenom i någon gangstafilm. Eller var det hans bror (hett tips: då kan man alltid dra till med en Baldwinbrorsa)? Gjorde han ett gästinlägg i Vänner? Vem?

Sådär kan jag hålla på tills jag får fram svaret. Ändå att jag är ganska grym på att koppla ihop skådespelare/ska och film, oh yeah.


 
image97



Listan för 2007.

Hey, jag kom på att en lista för 2007 bör skapas, lite sent omsider men ändå . I brist på fantasi tog jag en del punkter från förra årets. Så här blir det:

film: Den enda rätta: The Departed (behöver jag påminna fler gånger att jag är besatt?)
bok : Jag trodde att jag skulle kunna gå emot strömmen: Stieg Larsson-hysterin. Men icke. Så bra! Samt en bok av Paulo Coelho som heter Zahiren.
serie: Grey's Anatomy. Kan Californication bli den nya 2008?
resa: Ja, det var den där som vi gjorde i höstas.
plagg: Oj, den är svår. Inte är det ett Barkinslinne iaf (ett linne i slapp model som vi blev kära i under Australienvistelsen, men sen visade det sig att de blev överslappa, tänk fladdriga jazzbyxor, fast på överkroppen, huuh). Jag kan inte komma på några kläder som jag äger. Mina thaibyxor.
fynd: Alltså, som jag fyndade i Asien. Det går inte att säga 1 grej! Hela hösten bestod av fynd, mmm.
pryl: Jag gillar min Amilo som är en bärbar liten vän.
fest: Nu när jag tänker på'et: kanske nyårsafton 06-07 kvalar in på förstaplatsen. Eller kvällarna på To Koh Beach när alla var galna.
skönhetsprodukt: Clinique 3-stegs-serien. I love it.
smink: Lancômes Adaptîve gör fejan jämn.
låt: Det är faktiskt Kleerup feat. Robyn - With Every Heartbeat. Åh, den kom nog redan 2006, men för mig var den bäst hela året.
skiva: Feist - The Reminder är ett stycke bra musik.
bästa upplevelse: Fallskärmshoppning i Queenstown på Nya Zeeland (wiiiie, så härligt!) och Disneyland i Hong Kong.
(sämsta upplevelse): Det är en av de dagarna när jag var bakfull och ledsen i mars.
uppfinning: Ron. Kommentar överflödig.



                      

 



 

Mot bussen.

image94

Se vilket tjusigt busskortsfodral jag har. Det kan köpas på Designtorget och pengarna går till Faktum - tidningen för hemlösa i Göteborg.

Men vad i.

Men åh jag blir förbannad. Här har jag skrivit ett superlångt inlägg och så försvinner allt bara för att mitt pissinternet säger att jag inte är ansluten. Men det är jag ju! Jag kan gå in på andra sidor. Har lust att slå något. Datorn ligger risigt till. Ja, jag berättade om kentkonserten och en rolig incident i fredags, men jag är ledsen, jag pallar inte att skriva om allt igen. Buhuu. Jäkla kukhelvetesinternet. Förlåt att jag är aggressiv.

Och smutsen är väck.

Tvättar för fulla fickor (vad är det för uttryck som jag letar efter, för fulla...?) Det är extra kul idag,eller mindre tråkigt, för nu har jag äntligen provat ett sköljmedel som jag har varit besatt av länge. Sweet almond oil. Doftar ljuvligt. Mmm, jag älskar att överanvända sköljmedel. Vilken underbar produkt.

Snart kommer P hit, och sen blir det bio med de andra. Frågan är: hur ska 6 personer enas om en film? Jag vill se Juno eller Försoning.

Cilic bang BANG och smutsen är väck.
Undrar hur många ggr vi har sagt denna fras...?

En vältränad och en som försöker bli (jag).

Här sitter jag och pimplar roobios te och har det gott. Jag och Elin har varit på ett  långt pass ikväll, så nu har jag träningsvärk i varje del av kroppen. Det gör ont att sträcka på sig, aaaah, min rygg. Men det känns aldrig lika jobbigt när man vet att ömheten kommer från något gott, eller hur? Efter alla goda efterrätter som vi fick hos en födelsedagstjej igår så är det inte mer än rätt att jag får lida. (Men hjälp, jag låter som en självplågare. är inte fallet. Jag gillar att träna).

Hur coolt är det inte att min man har spelat fotboll mot Zlatan Ibramhimovic?

Vi kollade igenom P:s gamla kartonger  i helgen och fann ett "urklippsalbum" från hans ungdomsår. Massa bilder från fotbollslaget succéer genom åren (typ tidigt 90-tal och framåt, när jag forfarande lekte med barbiedockor, då var P värsta fotbollsliraren som fick sån där UT-märkt = ett bra betyg, i vår lokaltidning). En gång hade de mött Malmö, visserligen förlorat, men det var ju inte så konstigt eftersom Zlatan var med. Detta hände innan denne kände slog igenom. Gud, vad P spelar mycket. Jag känner mig lite stolt även om jag har tittat  väldigt få gånger när han spelat match. Men då har han faktiskt blivit utvisad. Det är himla komiskt, för privat är han världens lugnaste men på plan är han en helt annan kille som är craaazy och svårtacklad. Det är roligt när han är arg. Mohaha.

Ikväll - Californication. Eftersom det är den enda serien som jag följer för tillfället så ser jag framemot mina tv-torsdagskvällar (fast om det bara är ett program kanske man inte kan klassa det som en tevekväll?) Pallar dock inte att kolla på "Du är vad du äter". Hon, programledaren = scary.


Vid din sida.

Nu har jag Internettillgång igen. Känner mig väldigt flashig och cool när jag numera kan sitta i köket, ligga i sängen eller i badkaret och surfa. Eller varför inte i förrådet (det gäller ju att utnyttja alla sina kvadratmeter)? Oerhört fascinerande. Sen ett par timmar tillbaka har jag frossat i webvärlden (sedan jag på egen hand lyckades installera hela Telia-tjoset. 5 olika kuvert + ett paket på posten för att få Internet. Knäppt!  Jag brukar vara väldigt rädd för tekniska grejer och väntar alltid på att P ska komma på besök och rädda mig. Men jag måste övervinna min teknikrädsla. Så detta var ett stort steg för mich).

Ge mig mer! Facebook, google, bloggar, hotmail och ALLT. Men alltså, hur kul är det, egentligen? Här har jag gått och hypat Internet sedan september (under hösten har man köpt en timme för att få sitta vid en dator och gu' vad jag blev kissnödig varje gång, det måste vara något psykologiskt. Spänningen. Hm...). Som sagt, vi får se vad Internetvärlden har att bjuda på i vår. Men än så länge svarar jag: kul!

På lördag ska jag och P på konsert. Gissa på vilken? Mina gamla godingar. Så nu lyssnas det på kent hela veckan lång. Jag är laddad! Åh, det ska bli jättekul. Nu när jag tänker på det, JA! Jag hoppas att man inte känner sig för gammal bara, att det är en massa ångestfyllda 16-åringar där. Men i vilket fall så joinar jag dem långt fram i publikhavet.

Fast jag fattar inte; är det sittplatser?! Detta måste undersökas.

Vad skulle man välja, om man var tvungen?
*Tatuera in en armring (en sådan som var poppis på nittiotalet, tänk Mel C)
*Ha en orm som husdjur i minst 10 år

Jag vet faktiskt inte.

Åh Antony.

Antony & The Johnsons musik är något som får mig att gråta. För att det är så vackert och samtidigt så gåshudshett. Kolla den här musikvideon. Hemskt. Men en underbar sång.




Soffdrömmar.

Jag letar efter en snygg, skön, beige soffa, gärna med divan. Just nu har jag bara ett stycke fåtölj och två kuddar i "vardagsrummet" (eller rummet som finns) och hur sorgligt är inte det? Sitter där själv och äter en macka på kvällen. Nej, det måste finnas möjlighet till gästplatser. Därmed basta! Det är dyrt med soffa, I'm telling you. Jag älskar Blocket, tur att det finns. Den här var ju väldigt go (se nedan). Men den hittade jag inte på Blocket...

image81

Törr semla.

Yyy! Jag är så trött att jag inte vet vad jag tänker. Ska gå hem strax och inte göra något vettigt alls. Fast jag borde. Göra massa saker. Men idag finns det ingen styrka i mig. Har varit motiverad och hurtig hela januari ut, men igår tog det stopp. Jag tror att det beror på att jag har mens och är så jäkla tjurig! Jag hoppas att det beror på det iallafall. Det har ju varit en go helg och allt annat är bra, men just nu känns allt bara för mycket.

När jag är på dåligt humör så har frisyren också en usel känsla. Jag funderar seriöst på att klippa av allt. Hm. Håret är torrt, semlan var torr och huden är törr som fnöske. Jahoooo. Februari i ett nötskal.




Men guuu' förlåt att jag är världens olyckligaste idag (jag menar, sjunger inte han den där jobbiga 'cause you had a bad day?), det finns ju trots allt vissa ljuspunkter.
Tentan: klaraden den!
Ostkupa: funnen och inköpt!

Snart så har jag internet hemma på skrivbordet (i överallt, eftersom det är mobilt, så coolt, så coolt! Ja, jag är helt fascinerad) och då kommer ni inte undan mig. Vi ses!

RSS 2.0