Update.

Hejsanhoppsansaa! Då är jag åter tillbaka i Sve efter tre ljuvliga veckor av tågluffande! Vi har besökt en massa städer, hostell och restauranger. Mitt favoritställe var Certaldo, en liten by i Toscana som var som en hemlig guldkista. Imorgon åker jag till min goodie och på tisdag börjar jag jobba på mitt favvoställe. Kan det bli bättre? Nej (förutom att jag måste börja plugga lite inför augusti, eller nej hur menar jag nu?)! Först schlafen. I min egna säng. Spännande!


Come on up for the rising.

Nu är väskan packad igen. Imorgon 05:20 åker jag och tre goda brudar (+ Eko om en vecka) mot varmare breddgrader. Första stoppet är Amsterdam. Därefter går tåget vidare mot Frankrike. Kul kul kul!

Bruce var underbar! Konserterna var grymma, trots regn och döende isfötter. 5/5 möjliga, jag gissar på att jag är lite partisk (skulle aldrig kunna vara en objektiv recensent). Första kvällen stod vi i den främsta sektionen, där såg vi mycket bra! Åh. Andra konsertkvällen hade folk förstått bättre att man ska vara ute i god tid för att få bra plats, så då kom vi inte lika långt fram. Men ändå! E Street Band är fantastiska!

Nu måste jag lägga mig och läsa ut det sista ur Breaking Dawn (fjärde boken i Twilight-serien, aaah tonårsromantik när den är som bäst) för den ska tillbaka till biblioteket denna vecka och jag måste få veta slutet...!

Här kommer ett par bilder från helgen. Vi hörs, kära vänner!


Dejt med Maria!


Iförda våra heta ponchosar! Jag la helt ner min plan om att se snygg ut på konsert. Orka liksom.


Come on!

Slappardag.

Fick veta igårkväll att jag har klarat alla tentor från Uni of Westminster! YES! Vilken lättnad!

Lyssnar på soundtracket från filmen Once, aah gillar låtarna mer och mer. Ska skala potatis och skriva klart packningslista, sen får jag äntligen se en fotbollsmatch med Upphärad.


Tågluff.

Nu har jag bokat interrailkortet!

Poppo.

Ja, nu har jag beställt en iPod nano! Check. Ändrade mitt färgval tre gånger; först grön, men sen tänkte jag att jag har ju en grön mobil, tokigt med två gröna tekniska prylar. Eller? Sen la jag en svart i kundkorgen, men sen i sista minuten ändrade jag till en silver. Tråkigt eller bara snyggt? En klassiker, som min käre far hade uttryckt det.

Kom precis på att jag inte har mitt pass här, behöver passnummer för att boka interrailkort för tågluffen. Inte bra! Igår for jag till Trollywood för att träffa Peter denna vecka innan vi brudar gör Europa osäkert (mohahaha) i tre veckor. Jag och min goding ska ha en liten weekend i Stockholm nu till helgen: Bruce x 2 konserter, hotel med frukostbuffé, sightseeing... jag är laddad!

Åh hjälp, jag har en enorm sockerchock här; har först fikat på stan, sedan ätit lösgodis istället för mat. Måste laga någon typ av rätt...

Hej så länge!

RSS 2.0