Belle & Sebastian.

Igår på Trädgår'n spelade de. Härliga män. Och en tjej med också som sjunger fint. Sångaren dansade gött, sådär lite töntigt men samtidigt coolt.




Min fjärde dag på fastan. Jag fastar alltså. Ibland undrar jag vad jag har gett mig in på. Ledins vitaminfasta. Men paketet lovar att man ska få en "nystart och en massa energi". Det var Marie på simmet som tipsade om det, hon brukar fasta. Så jag tänkte: Give it a try! Men åh, det var jobbigt de första dagarna, så hungrig, men känner inget numera. Längtar ändå till måndag; då ska jag äta en god macka.


Svullnad.

Min fot har fått en rejäl omgång - numera är den dubbel size mot vad den brukar. På grund av en sko. Det började med lite skoskav, men NU, smärta! Igårkväll kunde jag inte gå på den., idag har den funkat. (OBS! Det är inte ECCO-skorna som har ställt till det...) Jag lider av medlidande för mig. Stackars lilla fot!


På fredag ska jag och Cammen på konsert. Roligt!




Drömmen om Grekland.

Tantvarning på mig! Jag har nämligen inhandlat ett par ECCO-skor! Ni vet, såna där fotriktiga, sköna skor som har ganska ful design. Men jag tänkte att de blir perfekta att ha på jobbet i sommar. Eller jämt... för de är underbart sköna. Som handen i handsken. Sen köpte jag två par til (inte ECCO) som är mer för min nuvarande ålder, pjuh, jag har inte fallit helt i 40-årskris än!
Ett par svarta och ett par ljusbruna, som man kan ha både till fest och vardags. Jippi!


Är hemma hos mor och far i helgen. De bara tapetserar och målar hela dagarna. Men rummen blir snygga. Själv gör jag inte mycket nytta.

Förra helgen gick jag och två kompanjoner på loppmarknad. Göteborgs största kändes det som. Jag köpte inte mycket, men några riktiga kap enligt mig: 6 magasin/tidningar (nya, oanvända, - ELLE, Bon, Cosmo, ELLE Interiör, Café, Disajn) för endast 50 spänn. Total lycka.
En Ittalaljuslykta blev det också, för de ska bli mitt nya samlarobjekt. Massa lyktor i olika färger (men just Ittala).

Just det, jag hittade en "Mr Bean nalle" - lite svårt att förklara... den björnen han har i serien. Fast inte just den! Den sitter i PG:s bokhylla nu och är ful.


Vi käkade på Hard Rock Café, kollade cortegén. "Vilket väder vi har här i Sverige!" R E G N find out what it means to me...
En utgång i lördags också, det var trevligt och så. Innan dess, aaah, då var det Stockholm Live. Johan Glans, love him.

Jag drömde att vi bokade en resa inatt. Vi kom till en grekisk ö som hette Dakaro. ? Jag vill åka iväg nu!
Men vi fick massa stenar och glas på oss som rasade ner från en sluttning. Osis.

RSS 2.0