Sara Lee.

I feel it all, I feel it all...

Jaeee, nu ar vi i Sydney. Anlande igar. Ett ganska sunkigt hostel, men vi ar glada anda. Vi har traffat Joel och hans tree vanner som kom fram med flyg idag. Och jag ar tydligen hog, men kanner inte sa mycket. Lite flygig. Kanneer mig lite tom. Sa nu kan jag bara skriva strunt. I'm telling you. Idag har vi simmat i en underbar 50-meters bassang (med 8 banor, lux de lux Gud, jag kommer ha traningsvark imorrn) och sen gick vi till the Art Gallery. Kanns helt besatt av museum. Forstar inte varfor, har ju aldrig visat storre intresse for Ulricehamns (en parla vid var strand) museum. Sydney ar en skum stad. Melbourne var en soa himla go stad, och denna, hmmaaa, skumt folk. Vi har redan sett ett slagsmal, tva arga utbrott pa stan och massa kringstrovare/prostituerade.

 Pa fredag - Hong Kong nasta! Wioooh, spannande!

 Halla, vad tycker du om Hugh Jackman? Vi har skadat en 1-i-betyg serie med honom. SKa tydligen laggas ned redan efter tva avsnitt. Och det kan jag forsta. Men stackarn, nu kommer ju hans karriar ga utfor. I wish you luck, Hugh. Men varfor oroar jag mig for honom? Jag har non konstig dragning till honom. Men bara som skadespelare. Alltsa, jag har tankt pa en grej de senaste tva dagarna. En film . Vilken!>  Tva broder, som ar kriminella men som pratar engelska fran forr... arl  though. Och mordar lite. Vore en enorm lattnade om nagon kunde klura ut mysteriet. Oh, jag saknar P Och sex. Och goa vanner. OCh att dricka vatten direkt ur kranen, det ar valdigt underskattat. Annars har vi det ballojgott. Men nu ska jag och Camma P ga och sova. Anna sover redan sott. Vara kara (inte!) rumskamrater snarkar och sover nakna (det ar sant, vaknade imorse och sag en lurvig rov imorse i sangen under Annas vaning), inte sa harligt.

Sa, sov gott kara du.

Hej.

Ah, jag mar sa daligt over att Cammen lagger upp hemska bilder pa resedagboken! Jag ar rod och insmilande och bara misslyckad min. Det ar inte snallt. Jag forsoker iallafall publicera bilder som ar nagorlunda okej.

Okej, det var det jag hade pa hjartat. Men kom ihag, att ibland kan en bild visa fel.

Vi har shoppat loss pa bakdekorationer idag. I jul, da blir det muffins i tusental. Rosa karamellfarg och strossel i silver, rosa och gult, glittrigt. Hur coolt ar inte det?

Nu kan jag lagga till nagra fler vilda djur pa min lista (vilken lista? Jo, "djur som jag har sett innan jag dor") . Skoldpadda, wallabie, koala, val (grymt!) samt haj (tydligen under oss, men som tur var sa sag jag den inte).

Ciao!

Fraser Island.

Allt ar fint.
Vi har varit ute pa en tvadagars tur pa varldens storsta sando - Fraser Island. Var guide som heter Kirk pratade konstant och var helt craaaazy! Vi vandrade i sandoken och badade i vackra blaa sjoar, sov i talt i vildmarken. Jag har sett en val! Nu ska vi snart ta bussen till 1770.

Men lite sexfrustration borjar infinna sig hos mig. Hahaha!

Inte sett nagra laskiga ormar an, som tur ar... peppar peppar!

RSS 2.0