Fallskarm.

Heej!
Jag tror inte att jag kommer att vara en sa aktiv bloggare under hosten (har jag nagonsin varit det, mohahaha?). Men ibland far jag ett ryck. Resedagboken uppdateras inte sa ofta anda, och med tanke pa att min mor och far och slakt laser den aktivt sa kan det handa att vi/jag utelamnar smadetaljer och eventuella daliga ord. Jag skulle bara beratta att jag har gjort, kanske den basta saken, i mitt liv. Slanga sig ut fran ett flygplan och fullstandigt tappa andan av... hm, hanforelse? Fel ord. Total lycka. Underbara kansla. Jag vill igen, och igen! Ingen hojdskrack, utan bara en frid, flyger fram och ser alla snotackta berg, sjon som ar helt lugn. Och det ar sa tyst. Ta mig upp igen!


3, 2, 1.

Nu måste jag erkänna att jag är sjukt pirrig.

Ah, packningen är inte i väskan, utan utspridd i hela rummet. Ingen ordning i huvud eller hus. Tog farväl av P idag. Jag hatar att säga hejdå. Lång tid utan en godings pussar. Eller egentligen är det inte sååå lång tid, det är ju inte frågan om 1 år. Men ändå. Baby. Ses i december. Känner mig förväntansfull/matt, laddad/trött. Har jag sagt att jag har beslutsångest inom alla områden? Mest trött på oredan här. Det enda jag vill nu är att vi ska sätta oss på planet och lyfta. För i sanningens öga så kommer det ju att bli hösten som är "the time of our lives". Yeah!

Om du inte får nog om att höra om resan, gå in på vår resedagbok och följ våra strapatser. (smygreklamfaktorn är hööög!)

Okej, ta hand om er alla. Ta hand om hösten. Det är ändå en fin tid. Drick varm mjölkchoklad och kolla på en romantisk komedi, köp en fleecefilt och leta upp det finaste lövet. Vi ses i jul!

Bah.

Put your hands up, put your hands up... for Detroit, I love this city!

Men jag har inte varit i Detroit, så jag sjunger nog om någon annan stad.

Börjat packa. Det är ju så mycket grejer som ska med, helt otroligt. Jag tänkte: pass, pengar och lite kläder - that's it. Nu drar vi. No no. Bikinisar, kamera, laddare, mobil, pocketböcker, solbrillor, linnen, shorts, liten ryggsäck, kopior på viktiga papper, minisovsäck/lakan, alvedon och hur många underkläder som helst + neccessären. Panik på neccessären! Produkter hit och dit - ansiktscremé, rengöringscremé, borste, smink, solskyddsfaktorer i olika grader, hårprodukter...
Åh, gud, jag önskar att jag vore en man ibland.

Igår jobbade jag sista dagen. Fick ett fint halsband. Blev überförvånad för jag hade verkligen inte förväntat mig att de skulle ha avtackning för mig. Är ju bara en sommarjobbare, hallu!

Ska strax iväg till P:s 25-årskalas. Slå in present bara.

RSS 2.0