Grattis på 12-årsdagen.

Kollade igenom min låda med gamla brev, vykort och födelsedagskort. Inkasserade totalt 600:- där som farmor och släkt givit tidigare födelsedagar. En hundring var av gammal sort, så vet inte om den gills längre? Lycka för mig som inte har så bra cash flow just nu, hoho. Nu återgår jag till plugg.

Pokerface.

Sitter på buss på väg hem till Ulricehamn igen. Födelsedagsmiddag för pappa. Han kommer att få cd:n Bon Iver - For Emma, Forever Ago och en Lindtchoklad. Lördagen spenderades på stan och jag lyckades bestämma vad som ska bli julklappar. Peter har varit och hälsat på. Under kvällen satt jag som tokig och uppdaterade pokersidan på Aftonbladet för att Jerry var med i en stor europeisk pokerturnering. Han kom trea! Helt galet bra! Så nu firar han och Helena i Ljubljana:) Fatta vad mycket prispengar, wow! Grattis!

Klappar.

Hoho. Idag åkte jag och Camma till IKEA. Shoppade främst korv och ramar. Jag tänkte ge en en förstoring på Filippa till min mamma i julklapp. Vi alla saknar den goa och tjuriga katten. Kom på en rolig grej till pappa i julklapp alt. födelsedagspresse; Anna Holt Polis på DVD. En serie som kom... 1996? Han hade en liten roll i den, så det kan ju vara kul att se igen! Pappa is skurk! Nu ska jag skriva klart en opponering inför möte imorgon, sen dressa om för restaurangbesök.


Denna bild ska bli inramad.


En oväntad comeback!


En matt tjej med ett tråkigt inlägg, sorry.

Tillfällig känsla: matthet. Var tvungen att lägga mig i soffan för att inte ramla ihop. Jag vet inte om det beror på vaccinsprutan eller allmänna syndrom som skoltrötthet. Min arma arm är så öm! Så nu ligger jag här och lyssnar på Radiohead och är lite less. Igår kände jag inte av eventuella biverkningar alls, och i förmiddags var jag ute och gick i Slottskogen, hurtigt värre. Men nu...

Imorgonkväll kommer mamma och pappa till storstan för att lyssna på Bo Kaspers Orkester. Efter det ska vi gå på restaurang, sedan följer jag med dem hem till Ulricehamn. Grejen är den att vi ska ha opponeringsmöte för uppsatsen i Jönköping på torsdag, så det blir en blixtvisit hemma hos föräldrarna. Najs!

Nu har jag äntligen skickat in framkallning av foton! Det har tagit x antal år att komma till skott, men nu blir det snart fina album.


Hattifnattar.

Halloooo! Nu är det en ny vecka som gäller. Jag är laddad! Plugga, träna, söka jobb och planera julklappar är vad jag ska syssla med. Jag känner energi! Tänkte ta vaccinet idag för att undvika den "nya" influensan (som numera är gammal). Det är lika bra, har ingen som helst lust att bli sjuk. Och jag tycker att det är löjligt att det är så många som är starkt emot detta vaccin.


Svin har fått så negativ klang numera. Men titta, vilken go kulting!


Heeelg.

Nu åker jag till min älskling för ett par dagar. Uppsatsskrivande och mys är ju en superkombination! Hej så länge!

French kiss.

Vilken ineffektiv Miccha! Seriöst. Nu är det slutspurten på uppsatsen... oooh kom igen nu! Jag börjar få ångest över jobbletande (främst jobbfinnande), måste ju hitta ett stycke arbete till januari/februari. Hjälp! Ikväll ska jag och Camilla gå på konsert - The Teenagers. Det blir kul!


Hjärtsmärta.

Aaaaah! Hade en så fruktansvärd mardröm inatt. Det var någon som skar med kniv runt mitt hjärta och det var en hemsk smärta. Jag visste att jag skulle dö, ramlade ihop på marken och folk bara gick förbi mig och någon stannade ibland och tittade konstigt på mig. Jag började sväva mot himlen och tänkte: snart gör det inte ont längre. Så vaknade jag med hjärtklappning och värsta stönanden. Fy, vad obehagligt det var! Jag gissar på att det beror på stress... Nu fram till 20 december ska jag fokusera, fokusera, fokusera på det sista pluggandet.

Pilot.

God kväll. Tiden bara rusar iväg. Stockholmsvisiten var riktigt härlig! Vi hade det mysigt tillsammans; Maria, Davida, Camilla och jag. Sen fick jag träffa Matilda och Jessica en kväll också, kul kul! På måndagen hade vår c-uppsatsgrupp möte med ett av Sveriges bästa arbetsplatser för intervjuer. Idag har vi gjort en till intervju, nu återstår en. Så ska vi skriva ihop allt + analysera. Jag är stressad! Baaaah. Har fått mina nya glasögon idag, så nu jäklar ser jag allt superbra. Jag kan läsa hur liten text som helst på långt håll. Lycka! Hallå, var på ett Body Attack-pass för första gången i mitt liv tidigare ikväll. Aaaauu vad dålig jag var! Men det var roligt och väldigt hurtigt. Hurtigt var ordet. Men ibland är det det enda som man behöver för att bli på riktigt gött humör. Just det, har nu sett fem svenska kändisar inom loppet av tre dagar. Så coolt.


Dessa brillor från Smarteyes (jag är dessvärre en fattig student så håller mig borta från Hugo Boss-bågar) pryder numera min näsa.


Ser fullkomligt klart. Snart.

Idag, denna gråa novemberdag har jag besökt optikern och valt ut ett par nya fräsiga bågar. Min syn har blivit sämre, som väntat, men aah, det är aldrig kul att höra det. Funderar på att också skaffa linser. Ni som har linser, är det underbart? Igårkväll spanade jag, Helena och Jerry in Trubbel i Paradiset, som är ett stycke film som går på bio. En ganska dålig film, man skrattade lite då och då annars hyffsat lam. Förutom att Malin Åkerman är duktig, jag gillar henne!  Nu sitter jag här och funderar över kvällens kommande Hemköpshopping, väntar på att Camilla ska komma hem bara. Ska endast köpa föda för en lunch och tågpicknick, för imorgonkväll tar vi X2000 till Stockholm. Jippi!



Stay with me honey.

Jag är så glad för att jag har hittat en skiva som jag älskar. För sisådär 8 år sedan gillade jag bandet Motorhomes jättemycket, och precis när jag och mina kompisar skulle se Cardigans konsert i Huskvarna, där just Motorhomes skulle vara förbandet, så splittrades bandet dagen innan! Vilken enorm besvikelse för mitt tonårshjärta. Så nu känns det som en liten revansch för mig att åter få lyssna på John Mattias Edlunds härliga röst, men i form av John ME.


Han har faktiskt skrivit en helt underbar bök.

Jag har haft en go helg! Saknar mina älskade Albrektstjejer redan! Jag och Helena skrev tenta i fredags, förhoppningsvis är den kursen klar nu, hoppas... Sen hade jag och DJ Cam Bat Halloweenfest. Det var kul kul! Captain Morgan gjorde så att jag gjorde illa min handled bara, inte bra. Nu är det dags att återgå till uppsatsen... Idag ska vi göra intervjufrågor och enkätundersökning.

RSS 2.0