Koktid: 5 min.

Mästarnas Mästare är utsedd. Åh, vad jag har följt detta program! Min tisdagstradition. Hejade på Louise Karlsson, men aah, Armand var grym med.  Jag och brudarna har haft en supergo helg i Kalmar, sju tjejer på en etta; jag är impad. Eller vad säger du, Malin? Jag fick ett städryck precis, så nu doftar det gott här. Håller på och packar väskan för resa till Ulricehamn imorgon. Ha men. Vad mysigt det ska bli med påsk. Jag ska mumsa ägg och umgås med de bästa. Och rensa i gårdshuset! Mina föräldrar har nämligen ett extra hus som är överbelamrat med grejer. Vi tänkte tömma och göra iordning, hyra ut under sommaren. Voilà! Men de behöver mina rensnings-skills, hehe. Pappa vill spara allt. Vi har nog 20 par skidor uppe på vinden...

Äggtokig!


Grodan Boll.

Time goes by för att vara lite poetisk. Tentan är skriven och efter det var jag på Viktorias & Petras roliga 25-årskalas, sen har jag åkt mycket buss och tåg och jobbat på Lindex Fredsgatan, och idag är jag sjuk. Baaaaah. Ska jobba imorgon och på torsdag, sen bär det iväg till Kalmar så jag tar den här dagen som en riktig återhämtningsdag. Så nu ligger jag i soffan och zappar (heter det fortfarande så?) och överdoserar nässpray. Roligt värre.

((1+0,01)^180/360)

Då är allt sig likt, jag lyssnar på Bon Iver och får små sammanbrott inför tentan. Det slår aldrig fel! Varför kan jag inte alla formler nu? Buhuuu. Nu vill jag bara ha den gjord. Sen efter det kan jag fundera ut vad jag vill göra med mitt liv. Sadla om, ta en ny utbildning kanske? Det här med ekonomi är för jäkla tråkigt just nu. Jag kommer att vara en negativ hyena framtills lördag kl 13, då är jag friiii. Lyssna nu på detta vackra.


Eclipse.

För oss som går och väntar i smyg, nu är trailern för tredje filmen här. Hihi, visst verkar den lika mörk-cheesy-ångestfylld-snygg som föregångarna? Give me!

Dagens artist.

Idag lyssnar jag på Björk och försöker komma igång med pluggandet, men så fastnar jag i olika filmrecensioner. Oftast när jag har sett en bra film så måste jag läsa recensionerna om den i efterhand. Vet inte riktigt varför, men om det är något som tolkas annorlunda eller någon viktig detalj som man har missat. Nördigt. Nu handlar det om Brustna Omfamningar av Pedro Almodóvar som vi såg igår, en riktig slapparkväll. Jag älskar att kolla på film, speciellt på söndagar.


Inköp.

Gick in på H&M igår. Köpte en fin svart kavaj och en ganska go tisha som är randig. Kör nog på kavajen ikväll då det är födelsedagsfest + utgång, weeeei! Idag har jag mest skrubbat med Svinto (love it!) för att få bort bränd botten i en stor kastrull. Sen har jag gjort lite annat också.


Såhär känner jag inför finansiell planering just nu.


Ett riktigt okänt dyk. Därför lockas jag hela tiden med att öppna det nya numret av ELLE. Men jag ska motstå frestelsen!


Istället för läsning av upplupna kuponger.

Oh my, vad jag har fått Darins melodifestivallåt på hjärnan. Repeat. Out of my life.. it hurts it hurts it hurts. Låter inte riktigt lika bra när jag sjunger den dock. Idag har jag och Peter äntligen köpt en stor och fin lykta. Jag har blivit besatt av just lyktor. Allt som man kan sätta värmeljus i är bra.

Så sa älgen.

God morgon,
jag kan verkligen rekommendera Hagabadet, det är ett jättefint ställe, jag och Helena gick runt och relaxade hela tiden (förutom på gymmet) i våra vita badrockar och vita tofflor. Jag hade en 80-minuters ansiktsbehandling så efter det var man helt mör och avslappnad i hela kroppen. Så fick man en massa fina krämer, rengöring, enzymscrub (inte korn, det är inte bra! Aha) och grejer från Nimue som ansiktet inte kan leva utan. Tyvärr kostar produkterna skjortan så jag kunde inte köpa några. Men man blir ju sugen.

Jaaa, åh, jaa, jag klarade tentan! Lycka! Nu har jag en sista kvar, som är den 20 mars. Sen finito. Så idag blir det pluggpluggplugg.

En dag i välbefinnande.

Vi lyckades inte med att följa hela Oscarsfesten, eller rättare sagt så valde vi att sova ett par timmar, för fy vad segt det var med alla reklamavbrott som kom ungefär var femte sekund. Att The Hurt Locker vann som bästa film har jag svårt att begripa alltså. Men många fina klänningar och kändisar att spana in!

Imorgon ska jag gå på Hagabadet och få en lyxig ansiktsbehandling. Samt träning och relax i badet (åh, jag älskar swimmingpooler mer än... choklad, dvs. mycket). Wihooo! En lyxlirarstudent. Skulle man kunna tro. Men jag fick detta i julklapp av min goe man.

En sådan här lampa önskar jag mig till min framtida pool.

Nu är det dags.

Nu börjar det snart. Röda mattan intas. Här sitter jag & Camilla och laddar inför Oscarsgalan. Ikväll har vi sett de två sista filmerna som vi ännu inte hade bockat av på vår lista ( de tio som är nominerade till Bästa Film) - The Hurt Locker och A Serious Man. Nej, inte några favoriter alls. Pjuh, måste fixa lite kaffe nu om man ska hålla sig vaken. Men jag undrar bara, var är Hans Wiklund som alltid brukar kommentera under galan?

%

Life will smile for you... it's true. Jag har kommit in i en Salem-fas. Härligt! Kan inte beskriva i ord hur glad jag blir över att solen lyser. Jag blir så lycklig! Har en ständig lust att packa en picknickkorg med varm choklad i termos och äggmackor och bege mig ut på en långpromenad i en skog med gott sällskap.

Ikväll blir det utgång. Ska nog slå till med klänning för att fira att våren är här... hmm. Slå klackarna i taket liksom.

Bild lånad härifrån.


Keep on walking.

Jag har inte följt Melodifestivalen slaviskt alls, men tänker såklart kolla på finalen. Jag hejar på Salem Al Fakir. Vad tror du? Han kommer att få Europa på fall, det tror jag.

Lyssna här.

Sol.

Tjoho! Här har jag vårstädning på g för det är kaooos i lägenheten. Så nu har jag gått igång med Ajax Universal (min älskling bland rengöringsprodukter!) ordentligt. Jag kan bli riktigt manisk över en fläck som inte går bort, ack man måste få ha sina laster. Lyssnar samtidigt på Florence + the Machine, så himla bra! Solen lyser ute, vilken lycka! Det var längesedan man fick se en skymt utav den. En förhandsvisning av våren.


RSS 2.0