Deal?

Nu ligger det till såhär: jag tänker inte göra ett till inlägg förrens vår kära Anna har startat en goer blogg hon också. Detta är dessvärre ett krav från oss alla bloggare: Camilla, Davida, Eva-Karin, Malin & Maria.

Så nu är det upp till dig, Anna! Vill du läsa, jao då får du skriva, hehehe.

På återseende!


Veckan i pics.


Två underbara goingar och London Eye!


Blömmor i all prakt.


Plugg i parken.


Läckert, va?!


Picnic i en annan park, gött!


Jag hos Toni&Guy innan klippningen. Jag saknar mitt hår!


Min promenad igår, älskar denna väg längs kanalen.

Önska mig lycka till på tentan imorgon! Hohohoh.

Skooooor.

God förmiddag!
Vilket underbart väder! Jag älskar solen, mmm. Jag har ett litet dilemma som jag tänkte att du skulle få hjälpa mig med. Ett par röda adidas skor (sleek series) har jag i min ägo, köptes förra sommaren. Jag verkligen älskar dojorna, så bekväma och snygga. Här i London finns det dock massa nya coola modeller i adidas sleek series och jag har spanat in ett par svarta. Är det onödigt eller en investering? Skor liksom. 45 pund. Och nu börjar pundet gå ner också mot svenska kronan... Säg att jag får! Känner mig lite förbjuden, har redan shôppat alldeles för mö.  Egentligen vill jag ha massa fler skor - nya gladiator, flipflops... Jag kunde inte hitta någon bild på de som jag vill köpa, men här är godbitarna som jag har:


Allt annat vore roligare just nu.

Jag vill inte plugga, jag vill inte plugga...

Men första tentan är på måndag.

A pig in a cage on antibiotics.

Hey! Vad händer här?
Jag pluggar (är egentligen prio 1), hänger i parker, bränner nacken, umgås med goingar, dricker vin, pluggar, längtar hem, vill inte lämna London på samma gång, dricker mera vin, klipper håret jäääkligt kört, äter Marks&Spencer's pastapesto till lunch varje dag, avslutningsfestar i skolan, tänker på min goe Peter därhemma, drömmer om fotbollslaget Chelsea (heeelt oförklarligt!).

Ja, det var nog det. Vad hittar du på?

Ulricehamn - en pärla vid vår strand.

När man inte längre bor i den stad som man är uppväxt i, då gillar man den så mycket mer än vad man gjorde som ungdom, inte sant? Jag hypar Ulricehamn! Det är verkligen en liten pärla. Inte för att jag vill bosätta mig där för all framtid, men ett par dagars besök då och då är ultimatum holiday helt enkelt.


Häng utanför Palace, det kan inte bli mer sann Ulricehamnsanda!



Anna och Åsunden, sicken kombo!

Ditt och datt.

Nu har mina kära brudar lämnat mig och landet, så nu börjar allvaret igen. Plugg. Det har varit underbart att haft Marran och Ekot på besök! Come back! Jo, nu kan jag också avslöja en stor nyhet: Eva-Karin har skaffat en blogg i helgen med hjälp av oss rutinerade. Kul! Det är väldigt svårt att fokusera på att studera nu i dessa tider när solen har bestämt sig för att stanna. Jag har fått röd fejja idag samt soleksem, mindre kul, men skam den som ger sig. Här ska det bli brunhet i toppklass.

Förresten, detta är sjukt: jag klarade Human Resource-uppsatsen som jag skrev i feberdimma! Det är ju galet!. Jag är en superkvinna eller så har Uni of Westminster låga krav. Däremot stod det: 24 hour delayed ( i sanning: 1 minut), så detta måste kollas upp, för det sänker procenten på betyget. Nåväl, jag är glad ändå!

Kram från ett Uniqlo-fan∞




Wolverine goes the milky way.

Jag skrattade i smyg när jag såg denna bild i thelondonpaper idag:


Jag = en deokvinna.

Det är jag och Monkan som är galna i deos. Här har vi beviset!

Gnistan mellan oss fanns redan 2006.

Banan och äpple.

Fick precis ett mejl från Bioklubben som tycker: Kom på Hannah Montanas häftiga galapremiär! Jag skippar nog det, något för Camilla kanske? Nu sitter jag och äter middag i form av väldigt god risotto som jag hittade i frysen. Jag har ett miniglas vitt vin till här, tänkte att jag skulle fira. Livet! Och så fick jag för mig att det är bra mot huvudvärk. Inte? Hm. Idag var planen att gå till skolan, men det har varit så härligt väder så jag ville inte gå in i biblioteket och pusta över alla böcker. Istället vandrade jag till ett Starbucks och läste. Sen shoppade jag schampo och nudlar, åkte hem, gick på promenad och köpte luftmadrass och nya goa mjukisbyxor (likadana som de jag har nu, fast i annan färg. Festligt!). För imorgon kommer två godingar - Eva-Karin & Maria!  Då behövs det en till sovplats i mitt lilla rum. Så vill man ju vara fräsch med nya mjukisbrallor också. Haha, nä så illa är det inte, jag lovar, använder dem endast när jag är hemma själv och slappar framför datorn (som nu, ja). Åh, älskar mjukisbyxor och livet, för det är härligt. Igårkväll googlade jag Hanson-bröderna (jag vet, det har gått för långt nu) men jag kände att jag var tvungen att veta hur de ser ut nu. Så gamla! Och alla har så många barn!


På den tiden då det begav sig... kolla in byxorna! Åh, vad jag lyssnade på dem, peakperiod runt 1998.

Sköja.

Haha, just det. I måndags åkte jag in till skolan, så är hela byggnaden stängd (tänkte inte på att den kan vara röd dag här med)! Då var det de här orden som jag sa högt när jag ryckte i den låsta dörren: Me' sköja papegöja.

Hur bonnig på en skala är man då?

Tropic Thunder.

Detta är Tom Cruise. Jag upprepar, detta är Tom Cruise! Det är roligt.


Who wants to be a millionaire?

Igårkväll (tanken var att studera japansk historia, men fick ett städryck och sen fruktansvärd huvudvärk, så no no) såg jag äntligen den hyllade filmen Slumdog Millionaire, och åh, vad jag grät. Se den!

Idag har jag valt kurser för hösten, aaah! Vi ska skriva c-uppsats och läsa handelsrätt. Nu ska jag sakta men säkert bege mig till skolan för att läsa och dricka kaffe.


On my way.

Hello. Nu är jag tillbaka i Lôndon. Igår påskafton lämnade jag ett soligt Sverige och landade i ett regnigt England. Typiskt, eller hur? Det har varit underbart hemma! Åh, jag är så glad över de godaste vänner i världen och goaste kille och gosigaste föräldrar som jag har. Saknar er allihopa redan!



Söndag.

Matchen igår var otrooooligt spännande, så många chanser men bollen ville inte in i mål. I övertid i andra halvlek (!) gjorde de till slut ett mål, det slutade 0 - 1. Oh mama, vilken tur! Vi satt bakom det ena målet, så när Liverpool hade uppvärmning innan matchen började, så var de såå nära oss. Torres! Han är så het!

Våren är här och det är ljuvligt. Jag älskar solen. Idag ska vi gå och sätta oss i en park och bara njuta. Imorgon är det dags för en tripp till fina Oxford. Sen på tisdagnatt åker vi heeeeem! Jag ser så mycket fram emot det att jag blir helt pirrig. Då får jag träffa mina bästa vänner som jag saknar dödsmycket och mamma och pappa och mormor och jag känner mig bara AAAAAAAAAHH, det ska bli så roligt!

Är det någon som använder telefonkioskerna? Mobil?

Inbjudan.

Är det någon som vill ha en spotify-inbjudan? Jag har flera stycken. Spotify är grymt!

Upp på läktarna, yeah.

Jag är frisk! Och det känns fantastiskt underbart! Tack för moraliskt stöd genom min kamp (jag är serri!). Igår firade vi med ett gott restaurangbesök och shopping, fast i omvänd ordning.

Idag: Fulham - Liverpool. De måste vinna! Come on, Liverpool, come on!


RSS 2.0