Vem är du. Vem är jag.

Jaha, här sitter man och försöker plugga så drar Camka på värsta System of a Dawn! Och visar mig spännande Idol-klipp... jag frestas. Förstår inte vad jag läser om på Handelsrätten i denna stund. Och nu dansar hon också här. Känner mig dötrist! Ååh, jag träffade en av mina äldsta vänner idag, Alexandra. Det var inte igår! Hon bor uppe i Åre så vi träffas ju tyvärr alldeles för sällan. Men nu undrar jag, vem är du som läser min lilla blogg? För jag vet att jag har stadiga besökare, men inte många som lämnar en kommentar. Så nu önskar jag, skriv något litet kryptiskt tecken eller ett hej i kommentarsfältet, så blir jag glader.



Skål!


Uppe med tuppen.

Idag gick jag motvilligt upp tio i sju för att läsa lite mer om hur man analyserar quantitativ och qualitativ information. Buuuu, vad dåligt jag skriver på engelska ibland alltså. Skäms! Sitter och försöker skriva ihop hur vi analyserade vår empiriska data (som vi inte ens har fått ännu), och undviker följande ord (eftersom de redan har skrivits femtio miljoner ggr): we, interviews, respondents, study. Aaaaaah! Bengan, vår handledare, kommer att skratta åt mig. Huhuhuhu. Nu ska jag strax gå och jobba. Det blir roligt att fixa med kläder, stå i kassan och sälja och snacka höstens färger ett tag. Blir totalt hjärnmatt av att ens se orden deductively based analytical strategies and procedures.

Tur att framtiden bara kommer en dag i taget.

En fråga som återkommer ofta till mig i dessa tider: vad ska jag hitta på när skolan är färdig? Jag hoppas på att bli helt klar med examen i februari/mars. Det finns så många alternativ! Söka jobb, men var? Världen är mitt slagfält, mohahah. Jag vill bo på samma ställe i mer än ett år, för nu de senaste fyra åren har jag bara flyttat runt och runt, pallar inte det mer på ett tag! Det vore roligt att kasta en pil på en världskarta och sen bara köra...! Jag har planerat att få med mig Peter den här gången iallafall.

Research methods.

Najs att inkassera en timma extra idag! Åh, nu ska Camilla och Anna gå och shoppa på stan, själv ska jag sitta här i min ensamhet och skriva på uppsats. Jag vill också gå i butiker med godingar...

Ikväll ska jag ta tåget till min Peter, saknar honom! Han ska få hjälpa mig med att skriva inlämningsuppgifter till Handelsrätten. Aaaaauuu, alla dessa lagar gör mig knäpp! Imorgon kommer hans nya beställda dator, en iMac wihoooo, då ska jag leka med den samt plugga. På tisdag ska jag jobba extra på Lindex, det blir roligt. Onsdag inlämning, sen tentaplugg som bara den på torsdag, handledarträff i Jönköping på fredag samt nätbaserad tenta. På lördag ska jag dricka välförtjänad alkohol, vi kommer ha fest i vår lägenhet! Den här veckan kommer bli, som Jack Bauer brukade säga om sin 24-timmarsdag, the longest week in my life.  


!

God morgon, god morgon. Äntligen helg! Och vilken hetsig sådan: plugg plugg plugg! Aaaaahh. Nu ska jag först pallra mig iväg på ett Bodycombat-pass får att få energi till resten av dagen. Sen uppsats och HÖKEN, huhuuu. Igår fick jag och Camílla god middag hos Helena och Jerry samt diverse bröder. Vi kollade självklart på IDOL! Det är ett gött program, förutom att Jihde är ganska jöbbig.


Saknar min goa mamma idag.


Vägen (låter oss längta).

Jag är såld på Peter Lemarc, hehe. Det är något härligt med medelålders män som sjunger vackert, eller hur? På bokmässan som var nu i september var jag och lyssnade på honom i en av alla tusen montrar. Han är go, men divig! Kul. Köpte boken 100 sånger & sanningen bakom dem och fick den signerad, yeah! Så nu ligger jag om kvällarna och läser om hans strävan att slå igenom på 80-talet. Den här låten är ju grym också.

Uppsatsmöte.

Hej! Idag har jag och Helena åkt en snabbis till Jönköping för enskild handledarträff med vår grupp. Bus4You är bäst! Seriöst så kostade det 37:- enkel resa och då får man en stor mjuk skinnfåtölj att sitta i samt trådlöst Internet. Jag gillar vår handledare, han är rolig och kan mööö även om han har en tendens att komma ifrån ämnet. Nu har jag och Camilla satt upp några fler tavlor (hon har påverkat med sina Gallerix-kunskaper så nu är passepartout det enda som jag tjatar om) i vår lägenhet. Den här klassikern av Picasso vill jag rama in:



Stroganoff.

Nu är jag tillbaka i Göteborg, har precis fått korvstroganoff serverad av min goa Cammen. Det går så dåligt med mitt pluggande idag, helt sanslöst! Skriver en mening och sen... stopp. Deprimerande. Men jag hoppas snart på ett ryck. Helgen som tillbringades i Skåne var ljuvlig! Konserten var riktigt grym, blir lycklig av att lyssna på svängigt. Sen körde vi SingStar Disney och efter klockan ett dansade vi till techno på Babel. Haha. På tåget i fredags så bläddrade jag i Kupé, den tidning som SJ delar ut. Då stod det en jätteknäpp handskriven text mitt i tidningen att om jag håller en spik i solen och snurrar runt (något i den stilen) och uttalar någon ramsa med knasiga ord, så kommer jag tre dagar senare få en massa pengar, se bild under här. Jag citerar: "Köp en trisslott... Kommer ni få pengar. Mycket pengar". Det roliga var att det var en gammaldags handstil, typsnitt farmor. Vem kan ha skrivit detta månntro?




Malmö.

Hallo! Nu är vi hos Emelie och har ätit god mat, fixar iordning frillan, snart ska vi dra ut i Malmö och kolla på Fibes, Oh Fibes! Sen är det klubb!

90-talet is hett.

Nu åker jag till Lund. Tänk att man säger det på skånsk dialekt; då går det inte att använda sig av utropstecken. På västgöte: Nu åker jag till Lund!!! Preeecis. Jag och Maria är gästerna från storstäderna dvs Sthlm och Gbg. Det blir jätteskoj att träffa Eva-Karin och andra gamla godingar!

lgår kom min sambo hem igen efter en snabbvisit i Ulricehamn. Vi har dragit igång en säsong av Ebba och Didrik, som är en underbar 90-tals serie! Efter det kollade vi på Mammas Pojkar som är ett helt galet program på tv4. Vi är fascinerade och avskräckta på samma gång!

Nu ska jag skriva uppsats samt gå på ett Bodypump-pass (dock inte samtidigt), tåget går kl 15, wihooo.





#

Pluggångest! Jag är så less på att plugga. Finner ingen motivation. Baaah! Det är inte långt kvar, bara att hålla ut. Men jag vill att allt ska vara klart nu, nu, nu! Lär ju tyvärr inte hända med min snigelfart. Ineffektiv i varenda nerv. Jag vill gå ut i solen.


Ett varmt España.


Det var gött på Mallis!


Det fanns hur mycket smycken som helst...


... och jäkligt många höga berg!


Vi åt en massa go mat också.


Här är vår heta hyrbil.


En galen marknad i en liten by.


RSS 2.0