You're the one that sings, right?

Jaaaaaaa!
Go Jul!


Maybe it's Maybelline.

Shit balula, vad jag mår illa! Jag vet inte om det beror på ett alldeles för hetsigt intag av russin eller bara allmänt. Visst är det sjukt hur många russin man kan käka upp under en minut? Inte bra.

Jaaa, nu är det imorgon och fredagförmiddag som jag har kvar i Jönköping (City of God?). Det känns så himla skumt! Mitt avslut på min utbildning här blir alltså en Swebusresa till Göteborg? Jag fattar ingenting! Skolan är inte klar, men planen är: London vår, Göteborg höst, X-stad nästa vår. Kvällens plan är att göra klart en powerpoint och öva inför den sista presentationen imorgon. Men tyvärr läser jag lite bloggar istället (och intar russinjäklor). Om en vecka är det julafton. Det blir mysigt. Ett problem återstår: julklappar = köpa. Jag vet inte vad jag ska skriva om, tududuu, grejen är den att oftast när jag ger mig i kast att blogga är jag lite dryg och en aning negghumörig. Det är när man har något att klaga på som man vill skriva, eller hur? Eller när man är jätteglad! Det känns som om hela min personlighet är som en loop - Upp och så ner en snabbis för att vara neutral, sedan jätteupp och lite åt sidan. Man vet aldrig. Jag älskar när jag får jätteupphumör - då snackar vi om en effektiv och snäll person, men när jag blir deppig då är det inte enjoyable att hänga med mig. Och jag önskar att det går att ändra! Jag vill alltid vara på topphumör. Hur gör man? Eva-Karin?

I lördags var det en kul julfest hos Jennifer. Hon är så duktig! Fixat julmat, lussebullar och ja, allt som hör till jula'. Det är det som känns så knäppt också, var det sista gången som man träffade en del goa? Jag åker dit, en annan åker till andra sidan jorden för att plugga. Det är... sorgligt. Men som tur är så finns facebook! Hohoho.

Mina vänner, det är dags att ta tag i packning (det som jag önskar mig mest i juklapp: en flyttgubbe som alltid finns till min tjänst) samt den här presentationen.

Nedräkning.

Sista veckan i Jönköping för mig; alltså totalt sett för hela utbildningen. Det är galet och ett ganska stort step för mich! Sen Trollywood för jobb, lite Ulricehamn vid nyår, därefter: London, here I come! Nu är jag dock hemma hos mor och far, skulle tagit bussen imorse, men jag är sjuk. Stannat hemma i sängen och käkat alvedon. Dagen har inte varit helt onyttig ändå, för jag har äntligen (äntligen!) gjort klart ett seriöst fotoalbum för Tågluffen 2005 som skickades in till "labbet" och ska komma tillbaka som en tryckt bok inom ett par veckor. Jag är helt förundrad över hur små vi är! Okej, det är ju tre år sedan, men ändå. Kolla:



Ahh, Bratislava!

Kultur & nöje.

I helgen var jag och P jäkligt seriösa med mat och julpyssel. Som sagt, jag hypar julen i år! Man kan aldrig få för mycket av det goda. Vi åt gött kött, drack massa glögg, gjorde iordning adventsljus och städade varje liten vrå i lägenheten, med andra ord: många vuxenpoäng, oh yeah! Resultat:










10 december.

För exakt ett år sedan...


...gick jag upp tidigt på morgonen får att spana in soluppgången...



...lämnade vi ön för att åka på en go fisketur...




...badade vi varje dag...



...trodde Anna ivrigt att hon hade napp, men det var rev istället för fisk...


Idag är jag i ett grått Jönköping och ska strax iväg på en föreläsning om economic growth. Allt handlar om kontraster, eller hur?

Little Drummer Boy.

- en av de godaste julklassikerna!

Förutom att en öm finne pryder min näsa (av alla ställen!) så är det ganska stabilt. Jag känner mig sådär läskigt neutral en afton som denna. Man bara är. Lyssnar på blandade jullåtar. Just det! Innan när jag körde hem så trodde jag seriöst att jag + bil + väg skulle olyckas ihop. Dimma tillsammans med regn är ingen go kombo, jag såg ingenting i 45 minuter och var tvungen att koncentrera mig till max så att jag kunde gissa vart vägen fortsatte. Allt för att komma hem till en gnällig katt! Vi har levt tillsammans i mer än 12 år, ändå så blir kattskrället alltid lika besviken när det är jag som kommer innanför dörren istället för min mor.


Imorgonbitti ska vi ha företagspresentation på Nexans. Sedan är det föreläsning och därefter Juldoppet som är vår simavslutning med Luciauppvisning och annat spännande, typ lagkapp mellan oss tränare och simmare. Oj oj, hur ska detta gå? Aaaah, jag måste berätta om något galet, jag tror det knappt själv, men på torsdagens träning gjordes 442 armhävningar. Av moi! Vi hade en tävling: ena laget gör en hävning, så gör det andra laget två stycken, fortsätter tills någon ger upp. Även om jag tävlade med och mot 12-åringar kom min vinnarinstinkt fram. Det var faktiskt... dödsjobbigt, men jag ville ju föregå med gott exempel. Och ju mer motståndarlaget trakasserade sin tränare, desto mer kämpade jag, mohahaha.  I helgen har jag haft grymt ont i bröstet och i armarna, men det var det värt.

Guten nacht (und schlafen freulich, kan man uttrycka det så?).


Endast 34 V Lamp.

En sak som jag avråder dig från att önska dig i julklapp: Telia fucking mobilt bredband. Varför? För att det är en sjukt jobbig liten dosa som kopplar upp, ifrån, ibland upp, men oftast ifrån (Anslutningen misslyckades). Vilket i andra ord betyder en frustrerad person som försöker använda Internet.

Denna vecka är jag katt- och bilvakt. Imorse åkte jag astidigt från Ulricehamn för att komma i tid till en föreläsning. Som är inställd, jippooooo. Segt, men ända ljuvligt att ha bil i en hel vecka! Och idag är det en månad minus en dag som jag åker till London, ho ho ho, ska förbereda snart. Oh!

Vill tacka Jonas för Spotifyinbjudan. Det är ju i sanning en underbar innovation! Nu ska jag leta mer julmusik...

Ska också försöka att göra bloggen lite mer aktiv, men det är svårt i dessa tider (lågkonjunkturen, kan man alltid skylla på). Det som jag ville säga med detta torftliga inlägg är: bojkotta Telia mobilt bredband, oavsett vilka erbjudande de lockar med. Tro mig, ett år med den vita dosan kan få vem som helst att slita sitt hår!




En liten undulat.

Men tjena, jag är hemskt ledsen för denna dödsbäddsblogg. Men snart är ho' återuppstigen! Jag ska bara finna... något. Skrivarlust und so weiter. Denna helg är det julstädning, pyntning, bakning och glöggdrickning som gäller! Jag är så laddad för J U L E (-frid, tid, afton, fest, you name it!).

Klappen: identitet X.

Försöker fundera ut vad jag kan köpa i julklapp till mina nära. Jag har kommit till detta stadie: noll idéer. Har du några goda förslag?



RSS 2.0