Nuuu regnar det.

Det är galet vad det ösregnar! Jag ska cykla iväg till butiken snart, ååh det spelar ju ingen roll om man fixar håret när vädergudarna sätter sig på tvären. Det blir ingen Emmabodafestival för min del. Tog äntligen beslutet att åka och träffa Malin och hennes vänner i Göteborg istället. Det blir roligt! Jag ska till Way Out West som är om två veckor, så det blir en festival i sommar ändå. Jippi!


Dilemma.

Ah, får beslutsångest här! Dilemma: vill åka till Emmabodafestivalen på lördagen, det går ett bra tåg dit och så kan jag enkelt köpa en endagsbiljett. Kul! Men det blir så komplicerat att komma hem, jag kanske får åka med i en bil till Ulricehamn, men då måste jag åka tåg i fyra timmar sen efter det till Trollywood (ska jobba på måndagen). Det går inga förbindelser mellan Emmaboda - Trollhättan. Det finns en biljett för 500:- till Göteborg! Oavsett hur jag gör kommer det kosta minst 900:- och ta dödslång tid att resa, men tänk, det är ju Emmaboda! Är det värt det för en dag? Kan inte bestämma mig. Hjälp!

Hey.

Dibababado. Jag är lite lat. Har varit hemma i Ulricehamn och haft det mysigt. Nu de senaste dagarna har det varit jobb och lite matlagning dit och lite film dit och halsont på g. Men efter ivrigt knaprande av Strepsils (inköpta i Prag, kanske är en aning starkare då, va?) så har den försvunnit igen. Tur! Hatar att vara sjuk. Men nu idag är jag pigg igen, vi har varit ute och cyklat i solen. Aaah, jag älskar min Monark. Snart börjar Vad blir det för mat med roliga, ack svettiga Per Morberg, det ska jag kolla på.


Falling.

Ledig i 6 dagar! Vi tog en förhandsvisning av Fallens Dagar genom att besöka en av öltälten i afton. Sen gick vi hem och kollade på 90-talsfilmen Sliding Doors. Hur otippat är inte det i filmval? Imorgon är det besök på Saabmuseet och fika på stan, sedan festligheter på kvällen, tjohooo!
Over and out!


Mitten av sommaren.

Aaauu, drömde läskigt om Joker från Batman, han försökte äta upp mig. Idag ska jag jobba fram till sju, sedan är jag ledig fram tills nästa torsdag! Lyx. Imorgon ska vi se vad Fallens Dagar har att erbjuda, därefter åker vi hem till kära Ulricehamn på lördag. Härligt! Då vill jag leka med er som är hemma, wiiih. Nu bryggs kaffet så högt så att det låter som en snarkande karl i köket. Men det doftar ljuvligt!


Kolla, en kaffekarta! Lånad härifrån.

Liseberg och shopping.

Jag och Peter hade en heldag i Göteborg häromdagen. Där träffade vi Anna på fika, shoppade på rea, åt strömming i Saluhallen och sen tog vi en svängom på Liseberg med Daniel och Therese. Vi  åkte la några olika attraktioner och spelade på chokladhjulen, dock hade de liiite mer tur än oss, de vann 6 kilo choklad, sinnes! Jag satt längst fram på Flumride och blev en dränkt katt...

De här godingarna lyckades jag finna på halva priset, yes!



Och även denna finfina Nightfly-lampa som jag har spanat in i över ett år! Love it!

Tjoho!


Blinded by the light.

Ey!
Nu ska vi ut och cykla en runda, därefter blir det storslagen middag på stan. En lugn söndag med andra ord. Åh, jag har jeanskjol på mig, det var längesen! Ett underskattat plagg, det är ju faktiskt väldigt gött att slänga på sig. Och den kommer såklart från Lindex.


Åååh.

Jag har precis i denna stund hittat en ny älsklingsglass. Häagen Dazs Pralines & Cream. Mmm, jag njuter något så ofattbart! Kan till och med uttala mig om att den är godare än alla Ben & Jerry-sorter. Galet, va?


Monark.



Jag har köpt en ny cykel! Den är så fin så. Här är en stolt ägare...


... som har lite problem med att styra.

En lugn afton.

Slappar med fruktsallad ikväll efter en jobbdag. I helgen ska vi åka till kusten, underbart! Jag älskar att bada i havet!


Tänderna på törk.

Det är varmt ute! Oh my. Fått mitt sommarschema så nu ska här planeras. Dagsutflykter och annat kul som kan hittas på i en svensk idyll. En gång är jag till och med ledig sex dagar i sträck! Jag ska snacka med semesterfirande PG för att komma fram till den ultimata spenderingen av lediga dagar. Igår var första dagen på jobbet, känns skoj att vara tillbaka. Kunderna blir dock lite galna när det vankas REA. Bikinisar bara slängs hej vilt i omklädningsrummen. Baaah.
Resan har gått så fort, det är lustigt att man i ena stunden är på Berlins tågstation (och shoppar loss på Body Shop!) och i nästa avnjuts en sushimiddag med familj i en medelstor svensk stad. Ja, det finns väl bättre exempel på kontraster. Nåväl. Jag bara flamsar. Här kommer en go bild från Schönbrunn i Wien:


RSS 2.0