This is the road to hell.

Titeln har inte alls något med att göra hur min sinnestämning är. Jag känner att jag är på topp (utan ironi)! Det är bara Chris Rea som jag lyssnar på i denna stund som sjunger så. Vaknade utvilad och körde ett spinningpass kl 8 och efter det har jag känt mig så glad. Det är nog min grej ändå att träna på morgonen, bara man kommer upp ur den underbara sängen. Har en massa energi, så ska fixa med grejer nu. Idag är jag ledig, annars har jag jobbat hela veckan. Åh, vad jag gillar Lindex! Haha, nu är jag tillbaka i det där Lindex-snacket igen. Men väntar ivrigt på ett besked från ett annat jobb. Ja eller nej. Inatt drömde jag olycksbådande om detta ("tyvärr, Mikaela, du kom tvåa, men det räcker inte, för vi väljer Magda framför dig"), så nu är jag helt plötsligt nervös.

Imorgon ska jag på 60-års kalas (det händer ju inte varje dag!) i Taberg. Får träffa lite släkt, trevligt trevligt. Annars inga storartade planer inför helgen. Just det, ska kolla på Wild Kids på SVT Play; hur kul på en skala är inte detta program? Love it! Vad ska du göra i helgen?


Gulasch.

Gomorron! Kolla vilka fyndbiljetter det finns till Ungerns Budapest. Jag vill åka!

Boktips.

Jag sitter för en gångs skull med min gamla goa (not!) dator och jag kan bara konstatera att Peters iMac är så mycket bättre på alla sätt och vis. Jag har en ganska maffig teknikinköpslista när det kommer till kritan: kamera, dator & mobil. I princip de tre ting som man använder mest teknikmässigt. Köpte istället en bok på Bokia; Shantaram av Gregory David Robers som är en bjässe till bok och även kultförklarad så nu är det dags att jag läser den. Petra rekommenderade den skarpt när vi alla möttes på To Koh Beach (vilka tider, va?) och ända sen dess har jag tänkt att jag ska plöja igenom den. Har kommit in i en riktig läsperiod, de senaste böckerna att lägga till listan är: Pilgrimsresan av Paulo Coelho, Skynda Att Älska av Alex Schulman, Spelkortsmysteriet av Jostein Gaarder (läst många grr, alltid lika fantastisk!), Snablar! av Arto Paasilinna och Vägen av Cormac McCarthy. Jag kan rekommendera allihopa, även om det är helt olika genrer. Den sistnämnda är ju numera en film med Viggo Mortensen, måste spana in! Hehe. Men uuah, boken är deprimerande att läsa alltså.


Ytterligare.

Vecka 15. Nu jäklar. Jag har sett tussilago vilket betyder att våren är här på riktigt. Jag vill hitta ett superjobb. Längtar efter att jobba, jobba, jobba. Jag känner mig ensam i Trollhättan ibland. Jag är glad för det jag har. Men jag vill mer, mer, mer.


Just dance.

Ända sedan jag, Camma & Davida körde Wii Just Dance i helgen har jag haft denna Fatboy Slim-låt konstant på hjärnan. Härlig dans, eller hur? Underbart kul och svettigt spel, även om jag aldrig fick ihop flest poäng. Vi måste ha sett riktigt coola ut... Jag vill spela mer!


RSS 2.0