Choklad.

Jag är fasiken beroende av choklad.
Det är inte bra alltså. Kommer aldrig att vara fullt redo för badsäsongen. Haha!  

Men du, Anna Skipper, det är så underbart.





Och livet ska ju levas underbart. Så jag tar en bit till.
Och eftersom jag och Elin vandrade runt Munksjön så har dagen inte varit totalt onyttig.

kent.

Satte på en skiva med kent. Har inte lyssnat på dem på jättelänge. Men gud, vad det är bra, det som jag hör. Jag blir 16 år igen. Vilket är mindre kul iofs. Kommer ihåg exakt hur tankarna gick då. Hua.
Det hade varit jäkligt skoj om de hade spelat i sommar. Hultsfred förra året var bra, men inte deras bästa konsert på långa vägar. Tältturnén - när var det? 16 maj 2005...? Ah.

Gårdagen spenderades hos Jennifer. En aktiv dag. Jag, Helena & Jerry cyklade till Hovslätt (tack Gud, för att min cykel äntligen är lagad) där resten väntade på oss. Grillning, volleyboll (det var inte igår som jag spelade det! Eller jo, det var ju igår. Men innan dess, höhö), fotboll, kubb (vi var grymt dåliga), sen snack och vin i deras snygga minihus. En härlig kväll! Ändå att jag var seg imorse, var uppe och tvättade kl 08:00. Käkat frukost på balkongen, det är ljuvligt!

Äh, jag tror att jag fortsätter med kent-lyssning idag och pluggar, tänker lite och eventuellt tillverkar sushi.




Den bästa skivan av dem alla. Och den bästa låten genom tiderna - Berg & dalvana

Ditt & datt.

Fick ett mejl från Lunarstorm som meddelade att "vi saknar dig på vår community!". Hm, what? Gör de? Så nu loggade jag in, och konstaterade att det är ju  helt värdelöst numera. Glansdagarna måste ha varit någon gång under åren 2001-2002.

Fredagkväll. Oj, vilken trölig kväll. Här ska det pluggas i mängder, massa böcker ska plöjas igenom, uppgifter förstås, pennor ska glöda och Miccha ska plågas. Men klok, det blir jag på kuppen.

Imorgon ska Jennifer anordna grillparty! Vår vinst ska firas. (okej, här kommer lite skryt som jag är stolt över: vår grupp vann "The most professional board meeting 2007" i Marketing-kursen). Tjohoo!

Tidigare idag hade jag ett möte med SYO (eller SYV) för att diskutera min höst. Hösten har två (möjligtvis tre) alternativ:
1. Fortsätta plugga på som vanligt
2. Ta ledigt och missa två kurser
3. Ta studieuppehåll hela hösten

Varför? Jo, vi planerar att åka iväg! Till andra sidan av jordklotet.
Bli vis. Bli en surfare. Bli en backpacker. Upplevelser som inte finns i Småland.

Och hon konstaterade att det är fullt möjligt att ta ett studieuppehåll, utan att det blir några större bekymmer sen när jag kommer tillbaka. En praktisk grej som måste fixas: lägenheten. Vad ska hända med min goding? Letar efter någon som vill bo här in the spirit of Barbapapa. Sen en till grej (fel ord, herregud, hm levande ting): Peter. Så länge borta från varandra...! Men det kommer att gå bra.

Men än så länge: öppna planer.

Spring Inspiration.

Oj. Roskilde kostar alltså 1815 riksdaler. Det var mö. Plus allt extra som tillkommer. Plus förlorade arbetsdagar. Okej. Ah! (Rycker i håret, som matadoren i Tjuren Ferdinand, åh, tycker inte om den berättelsen alltså). Skjuter lite på det beslutet.

Nu är det dags att betala hyran. Kuuuul.

Här kommer en uppmaning till alla mina vänner: kom till Jönköping den12 maj. Ni får sova över hos mig.

www.springinspiration.se

Åh, så himla tråkigt att jag inte är med på kortet. Står inte ens med att jag är med i projektgruppen.... :( Jaja, that's life. Men det blir kul med alla förberedelser!

The best.

Det bästa som finns. Jag har tänkt på det nu de senaste två dagarna. Har kommit fram till följande: det måste ju vara känslor. It's all about feelings, ey. Okej, prylar är glädje, men det bästa som finns kan ju inte vara att köpa en snygg och dyr prydnadskudde eller en flashig OBH-nordica-matberedare?

- när man skrattar och inte kan sluta
-hör en låt för första gången och bara "wow, vilken otrolig låt"
-en orgasm
-när man känner sig sådär berusad att allt och alla är underbart och det finns inga problem i hela världen (för stunden iaf)
-om man inte har ätit på typ två dygn (inte för att det händer mig, men... hehe), och sen får äta sin favoriträtt
-få en kram när man är ledsen

Oj, nu ska jag sluta innan det spårar ur. Jisses, få en kram när man är ledsen; ser små pluttiga Miranda-björns-kort framför mig nu. Men erkänn, det är härligt. Alltså inte korten. Eller iofs, jag säger inte nej till några vykort. Vad hände med brevvänner?

Godnatt.

Bio.

300.
Den var cooool. Man sitter och häpnas över alla häftiga specialeffekter. Strid och åter strid. Här snackar vi starka män. Måste läsa mer om historien om Sparta. Det man lärde sig på historielektionerna i skolan ligger långt bak i huvudet. Åh, historia är intressant ändå. Herman Lindqvist, en heldag, tack.

Jag älskar att gå på bio. En av favoritsakerna-att-göra. Vad är det bästa som finns egentligen? Ska lura på den tills imorgon.


Grekisk sallad.

Måste ju tillägga: Resan var toppen! (fick inte riktigt fram det sist.)
Idag är jag tillbaka i  Jönköping. Mor & far körde mig. Städat här. Jag förstår inte vad allt damm kommer ifrån...? Bio ikväll? Yeah!

Denna månad har jag sett 3 filmer med Daniel Craig. Nu pallar jag inte mer av honom. Även om han är  snygg på något konstigt vis.


London calling.

Tillbaka i Sve. Tiden har gått så fort. Måste först be om ursäkt om förra inlägget. Aldrig bra att skriva när man är full. Måste lära mig det. Så, hey, här kommer en resumé över min vecka:

I lördags började den kulturella andan att sprida sig. Jag hade fått biljett till teatern "Bröderna Lejonhjärta" i julklapp av P,  så förra helgen var det dags att beskåda den. Barndomsminnen väcktes till liv och jag satt större delen av pjäsen och var rörd. Haha, tårarna började rinna ungefär efter 5 minuter. Det är ju en sådan vacker berättelse! Men sen skärpte jag mig. Veder & Kader var roliga. Det mest underliga var att Skorpan spelades av en kvinna! Eller tjej, är nog bättre ord. Men hon var duktig och sjöng fint, även om Skorpan ska vara en kille. En klassiker: "Nej inte så bråttom. Jussi, öppna skjortan och visa ditt bröst!"

På måndagen lyfte planet! Älskar känslan när planet precis lyfter från marken. No control. Vi kom fram till London mitt på dagen, letade upp hotellet och wiiiih, dags att göra stan osäker (varför gillar jag detta fåniga uttryck?). Apropå hotellet, allt var i mini- eller i överdrivet format! Rummet var pyttelitet, duschen superliten, trappan sne, men man fick typ ett halvt kilo cornflakes varje morgon till frukosten plus alldeles för lite mjölk. Trots allt, centralt och bra boende.
Tunnelbanekort, så kör vi! Notting Hill, Hampstead, sol, Camden market, dricka Guiness, Topshop, Covent Garden, Natural British Museum, Victoria & Albert Museum, sushi, vandring, Big Ben, Tower Bridge (vilken flopp!), Hyde Park, matthet, Oxford Street, Selfrigde & Harrods, Leicester Square...
 
Snacka om att vara turister! Jag hade till och med fotriktiga ECCO-skor. (Nej, jag skojar inte.) Vädret har varit så gött. Solsken. Under resan har jag börjat med en fruktansvärd ovana. Jag vet inte om det beror på engelskan eller vad. Varje gång som jag skulle säga "thank you" så åkte framtänderna fram. Var tvungen att sätta dem på underläppen. Typ en åsna. Jag kunde inte sluta! Aldrig haft tandbekymmer innan, men nu är det kört. Londonborna trodde nog att jag var störd. Eller torr i munnen.

En kväll gick vi på bio - Blood Diamond. Jag säger bara det: grym! Se den! Leonardo DiCaprio, vilken man. Mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Disneystore är underbart. Men P mobbar mig. Köpt lite smått och gott: en väckarklocka med ett lejon på som ger ifrån sig ett animal sound. Coolt värre, haha. Te. Tidningar. Cd-skiva  - Clap your hands, say yeah. Väska som är gooo. Skylt. Jacka.

Lite panik på att jag har missat 1 fest + 1 fotografering till katalogen för Spring Inspiration under veckan. Nu är jag en för evigt osynlig medarbetare. Buhuuuu.

Så nu tänkte jag ta tag i mitt liv. Plugga. Och plugga. Och så ska jag bli redo för Badsäsongen 2007. (haha, vilket skämt).

Ha det gött!

En natt.

Oh jesus christ in heaven, I am tired.  Tog taxi hem från Kåren., lite lyx mott io vardagen. Snacka om att vara trött och berusad. Jag vet att det är en dum idé att skriva nu, men datorn stod på och var go. Du kan gå nul. Vi börjar nio imorgon. jippi! Smet iväg tidigt från stället, pallade inte mer dans och energi. Kul kväll! Synd att Malin inte kuinde komma. Herregud, capsningen, vi var ju inte jättestrålande, jag och Helena. Svårt att träffa. Men vi kämpade på bra. magen var full av bubblande cider. xiiiiider.... anna och ml¨´alla citerar. Men ändå att capsningen var rolig!

Jag längtar mö gtill måndag - London. Find out what it means to me.aretha, I know it will be fun.
 
Förresten, påskafton var jätteskoj! Härlig dans o härliga vänner. Oj nu känner jag mig sentimental. Vi träffas för lite, men i sommar, wiihooo l . GgG

Wet ass? Äe  det jag? What?
alltså, ä'r kåren skoj eller inte? Jag förstår inte min åsikt. Lite jobbigt. Hatt överallt. Gött att put your hands up for detroit, i love this city kom. Ska peter åka dit eller ej, är frågan...? Jag önskar att det fanns en extrabiljett.  Du dudu uddubfb. Fast ändå gangstastad. ey, !  borde satsa på att bli det ändå. gangsta, alltså.

Nu är det dags att lyssna på Joni Mitchell och sova, snart.

Ciao


Träd som inte kan bli mitt.

Min sk. bäste vän är en idiot för tillfället (märk, datorn!). Eller så är det jag som inte förstår mig på honom. Trötthet. 

Hälsade på mormor igår. Min morbror köpte en motorcykel i förrgår, galet! Den var snygg och silvrig. Åldersnoja...? Så roligt, mormor har kanske inte den bästa kollen på alla schampoprodukter som finns på marknaden. Hon var så glad över att ha hittat en som är 2 i 1 - tvål och schampo i ett! Dubbeldusch... för män som är sportaktiva. Men jag kunde inte med att påpeka det.

Jag har varit lite dålig på sista tiden att skriva. Men, ah, det har varit annat. T.ex en mycket jobbig söndag. Inte hela dagen dock, bara en mycket krävande timma. Historien går såhär:

På söndag vaknade jag och kände mig helt okej, inte alls bakfull, vilket var en oerhörd lättnad. Jag och P bestämde oss för att köra en budgetrunda, vilket innefattar: Jysk, Rusta, Ö&B (hoppade dock den) och sen lite mer status med Sportson och Mio. Det är så att Rusta har ett underbart fint rosa plastträd (det kanske inte låter så hett, men tro mig, det är den.) Så jag hade beslutat mig för att köpa det, trots att det är onödigt att lägga pengar på... skit. Men det är ju så läckert! Vi kom dit. Och träden var borta! Irrade runt på hela Rusta, och bara det tar på krafterna... Till slut gick jag till kassan och frågade om de hade några träd kvar. En bitter kvinna svarade:
"Neeej, de är nog slut. Kanske att vi har kvar något med rosor..."
"Aha, okej. Kommer ni att få in dem igen?"
"Du, jag vet inte. Faktiskt" (irriterad, för att det var kunder bakom? Eller inte trivs på sitt jobb?)
"Okej, tack så mycket... Hejdå"
"..."
I ren besvikelse gick vi därifrån. Jag höll veckans Rustablad i handen (trädet var ju till och med veckans klipp!) och sen när vi kom ut så blev jag arg, haha, så jag svor högt: "Jäkla Rusta! Vad ska jag ha den här till?" (nyhetsbladet) så jag slängde den på marken. (Detta är emot mina principer; skräp ska ligga i papperskorgar.. men aaa, jag var bitter) Just i samma sekund när bladet nådde marken, gick ett par förbi, på väg till butiken, och mannen/killen (beige jacka!) sa högt:"Fy fan! Tappade du den där, eller?"och gav mig världens mörkaste blick. Jag blev så förvånad att jag mumlade ursäkt, gick tillbaka och plockade upp bladet. Haha, jag är så mesig! Min känsla var= jag är en svag själ i denna stund. Ah. Nu i efterhand har jag massa bra svar på tal. Sen gick vi till Sportson för P ville ha en cykel mitt i allt. De bjöd på kanelbullar och Mer. Wihoo, tänkte vi, sedan när det godaste i mitten var kvar, så tappade jag bullen på trottoraren. Snacka om att bli matt. På grund av en skräpaffär och en ond man. PS. Tack Peter, för ditt stöd. DS.


image70



I lördags ställde Matilda till med party! Skoj. Vi åkte långt för att komma till Torpa. Närmare bestämt till Råslätt och vände. Lita inte på mig när man ska ta bussen, I'm telling you. Första gången som jag besökte Huset, och det var kul ställe!

Nu har jag bestämt mig för vem jag ska klä ut mig till Marias maskerad. Vi ses på påskafton!


Hata datorer.

Varför? Varför ska alltid jag och datorer krångla? Ah, jag börjar snart storgråta här! Hur svårt kan det vara för den att fatta? Hjälp!

RSS 2.0