Aktiv, ja.

Poweryoga,
det ska jag prova på nu.
Galet, jag vet. Men jag kommer fortfarande förbli samma människa, förhoppningsvis något vigare. Lånar Sannes cykel och drar nu. För min är ju fan i helvete sönder...

Och det var mycket ekonomi på engelska som på en och samma gång  försökte komma in i min hjärna och omvandlas till något förståeligt.
Mamma!

Call on me.

Vilken vecka!

Och nu ska jag bli klok och superbra på engelska.

Äntligen Internet!

Hitills är jag mycket satisfied med Jönköpings Internationella Handelshögskola. Eller JIBS som alla lärare säger. JIBS hit, JIBS dit! "Welcome to JIBS." Ett ganska skarpt J:ljud.

Insparken har varit jätterooolig' och sömn har man tappat, förkylning har kommit, mycket aktiviteter, fän, jag orkar inte berätta allt...

Jag läste en grej igår: kvinnliga hyenor har en outvecklad penis. Det du! Lite skrämmande. Vad händer med  världen? Vad händer med mig? När ska jag få ett bra engelskt uttal?

Mitt rum börjar bli ganska klart. Ska köpa en bokhylla på Kamprads ställe imorgon.

Jag återkommer. Nu ska jag läsa en engelsk ELLE, iallafall bläddra i.

Hoppas att ni inte glömmer mig, ni där hemma, som inte alla är hemma, men ni vet vilka ni är. Älskar er!
Forget-me-not. Det är en blomma ju. Kanske det finaste namnet på en blomma.



Günther:
Champagne, Glamour, Sex & Respekt!


52306-42
                                     Jönköping by the night.

Cut me.

En del av tårtan står i ugnen, så jag tog en paus och satte mig här framför datorn och lyssnar på Daft Punk bara för att Gii pratade om dem så mycket igår. Tårtan heter Hovets Tårta och är kanske den godaste som finns. Jag fick smaka den för första gången detta året, sen dess är jag fast! Imorgon ska vi ha ett födelsedagskalas i huset, för mig! 20 år blir jag på måndag. Glöm inte det! På måndag börjar även skolan. En omtumlande dag förmodligen. Men jag ska ta det lugnt. Ta det som det kommer.

Mitt hår är så kort och ljust! Jag har aldrig haft en synlig nacke förr. Nya tider är det nu. "Du får göra vad du vill", sa jag till frisören. Och ja, hjälp! Börjar vänja mig nu. Men vad mycket hår det låg på golvet. Det kändes som om jag svek mina små barn, typ. Att håret var mina barn, fan det lät konstigt.

Imorgon bär flyttlasset av. Skrivbord, dator som är störd, säng som är mjuk och alldeles underbar, tavla, stol, diverse saker i garderoben. Hejdå Sanatorievägen!


I'll be back...


For girls only.

Nu blev jag så inspirerad av att klistra in bilder; så varsågod tjejer, här kommer en till. Det kan tyckas konstigt, nästan lite läskigt, men den här bilden har varit mitt skrivbordsunderlägg nu i cirka ett ½ år. Han är så snygg! Peak-killen som inte har något namn.


52306-41


P.S. Peter, du behöver inte vara orolig, du är den ende för mich! D.S.

Emmabodafestival.

Det är shuffle här på winampen (ampen, fan vad fult) och då kom Chicks On Speed - Fashion Rules upp; då går tankarna osökt till helgen. Vilken härlig konsert! Dansade som bara en berusad jag kan göra. Det var kul. Hela festivalen har varit genomkul. Vi anlände på onsdagen, satte upp tälten, gick framochtillbaka till bilen, bar tunga grejer, solen steker, äntligen klara, sätta sig i sin nya solstol, öppna en öl och bara "aaaaaah njuuuuuuuuuuuuuuuta". Fler och fler anslöt sig till vårt camp. Som mest var vi runt 25 stycken (och alla från Ulricehamns kommun, nej fel, inte 3 stycken av oss, de är ju coola stockholmare, obs EJ ironisk). Alla är så goa! Jag skulle kunna sitta här och göra en lång utläggning om hur mycket jag tycker om mina snygga och härliga vänner. Men det vet ni ju om. Hoppas jag?! Hahaaa, ja.
Armbanden påminner om flashiga åttiotals-discon som jag aldrig har fått uppleva, silver och knallorange. En låt som jag tycker är sjukt bra bara för att den är så dålig/löjlig är Prince - I Would Die For You. Den spelades helt plötsligt i David & the Citizens-tältet och jag hade inte hört den sedan uppe i Östersund hos Buttazzoni. Och från filmen då (purple rain) som är så löjlig och åttiotalshärlig att jag blir lycklig. Lyssna på låten nu! Prince är en pärla, en liten sådan.
Okej, festivalen. José González gjorde den bästa spelningen. Sista låten var en cover på Massive Attack - Teardrop, oj vad det var fint. Jag ger konserten 5 av 5 möjliga i betyg. 
På fredagen åkte vi till en utomhuspool. Ja det är sant! Carl visste om en hemlig pool i Boda. Smålands djupaste skogar körde vi runt i. Vi som var smitare: Josefina, Per, Anders, Carl och jag. De andra badade i en insjö. Vi hade omklädningsrum, varmdusch och tillgång till snickers som var ett ½ år gamla. Det är konstigt, man blir alltid så överdrivet glad över en toalett med spolning när man är på festival. Det var invasion på Folkets Hus allmänna toaletter i Emmaboda centrum. Här kommer lite festliga bilder. Jag känner att jag är med på många av dem, ajdå. Jaja, håll till godo!

   






Jag ska banne mig klippa av håret. På torsdag. Är så trött på det, bara hänger. Men frågan är om jag vågar... mamma kommer ju gråta i en vecka. Surprise!

Och imorgon. Imorgon! <då flyttar jag typ.
Vi ska spackla, måla, köpa lite prylar.

So long.

Kung 500 ml.

Har börjat att packa. Det är svårt! Vad blir det för väderlek? Det är galet - imorgon åker vi! Det ska bli så himla roligt!

Kräftskivan var också  väldigt lyckad. Jag hade kul hela tiden. Men ack, denna bakfyllhet trodde jag inte var möjlig att uppleva. Jag tycker inte att jag drack så mycket. I söndags började jag ju kl 07.00 på morgonen (sista dagen!) och var inställd på det. När jag vaknade av alarmet på mobilen (visst hatar man det?) så dog jag. Den enda bakfyllan som har varit värre det var en på Hultsfred för 2 år sen! Jag vet, får skylla mig själv... usch, det var pinsamt. Jag gick till jobbet och allt, var där i elva timmar. Framåt tio-tiden kunde jag behålla det som fanns i magen. AAAh, det var en fasansfull dag! Men nu är det glömt. Nu dricker vi gott fram tills på lördagnatt. Tänk inte på morgondagen. Mitt motto som ibland dyker upp är inte alls är bra.
Jag borde ju skriva något om själva festen också... Det var mycket folk och mycket kräftor! Viktoria hade stått och bakat bröd till alla, gjort hur mycket sallad som helst...! Hannas mors potatissallad var underbar. VIP-smakat. Jag har en ny granne också - Linnéa bor mittemot mig. Vi fick hoppa av vid samma ställe på hemvägen. Det var en ny upplevelse, att inte gå ur bilen själv och se de andra åka vidare. (Det här lät helt sorgset eller så, men det är det inte. Jag måste se hur hon bor!Det är jävligt höga buskar ivägen.) Jag tänkte ta mycket kort, men det blev som det brukar. Tre stycken suddiga grejer.  Men ett bra fick jag minsann!

52306-16
AH, vad ni är snygga!


Kristofer Åström -The Black Dog lyssnar jag på. Besatt! Jag vill bara ut och springa, eller helst slå med boxhandskar på en säck.. eller person. Heheh, neeeejdå.

Då återstår det bara för mig att säga: Emmaboda!


Inre dialog?


En fundersam: Hörde att hon Mikaela, vad heter hon, Jönsson? Hon har varit lite förvirrad...
En käck tjej: Jaa, det har jag också hört!
En fundersam: Men nu är det bra då, eller?
En mycket käck tjej: Ja, men asså, nu är det kanonbra. Hon trivs tydligen jättebra med allt!
En fundersam: Vad skönt ändå.
En käck tjej: Ja, jag vet inte vad hon har tänkt och så, men nu har hon ro i sin själ.
En fundersam: Fast inte i magen, berättade en, den är fortfarande störd.
En käck tjej: Men man kan ju inte få allt! Den är nog på bättringsvägen iallafall!
En fundersam: Hoppas på det. Eller jaa, inte för att jag känner henne.



Imorgon kräftskiva hos Viktoria Sahlman. Jippi vad skoj! Och nu får jag skjuts hem med. Tack Strid!



Fick en nostalgitripp tidigare idag. Eros Rammazotti (!) spelades på radion. Jag tänkte tillbaka på när jag var ca 7 år och satt i baksätet i bilen och försökte sjunga med honom. Hade texthäftet och läste de obegripliga italienska orden. Jag diggade honom då! Tänk om det var han som startade min italienska kärlek (som med tiden svalnat...)! Mitt favoritnamn: Antonio. Men oj, vad jag har blivit mobbad för det! Att jag seriöst ville ha en vindruvsodling och gifta mig med en italienare när jag var 14. Inte då, men i framtiden! Tider förändras. Men Antonio består.


Jag har fått ett rum i Jönköping! Wihooooooo....! Ska bo med två tjejer som heter Anne-Sofie och Sanne. Spännande!

Nu måste jag kila.

Pusskramhej (ikväll är jag en käck tjej)


det rimmade.


Superman...

...Returns. Och han gör det med stil! Filmen var ju en underbar bioupplevelse. Salong 6 på Biopalatset är faktiskt grym.

52306-1452306-15


Helgen har varit aktiv.

Lördag: Jobba. Festligheter hos Totta. Trevligt. Spännande  hus. Pluto. Det var mycket folk! Taxi båda hållen. Lyx! Efterfest. La mig sent/tidigt, beror på hur man ser det.

Söndag: Gå upp. Ta bussen till Göteborg. Peter. Marknaden. Jag trodde att jag gjorde ett kanonfynd när jag hittade ansiktscremen Elisabeth Arden 8 hour cream för en helt okej peng. Visade sig att det är en grej för torra partier, typ spruckna läppar. Har jag det? Nej. Så nu ska mina fossingar få det lyxigt framöver. Men behöver fort. en ansiktscreme. Sen gick vi på fotbollsmatch. GAIS-Elfsborg. Jag måste erkänna att jag har aldrig varit på en stor match innan, så det var lite spännande. Jag stod mitt bland alla galna GAIS-fans och hejade i smyg på Elfsborg. I början blev jag nästan irriterad på alla - vuxna män som skriker och gormar och pekar finger åt motståndarna. En som stod bakom mig verkligen skrek rakt i mitt öra, inget specieltt utan bara gormade och var svettig. Men sen efter ett tag tyckte jag att det var ganska komiskt. Min höjdpunkt var när jag fick för mig att hela läktaren ropade "Jönsson Jönsson!" Men det visade sig att deras skall löd: "Grönsvart grönsvart!"  Ego jag. "Domarskandal...!"
Elfsborg vann med 3-0. De var bättre!
Åt asgod grekisk middag på ett ställe. Superman väntade. Och jag flög med honom.

52306-13

Jag har en störd mage. Får ont som om det är en liten fickkniv därinnne och städar. Så igår gick jag och besökte en doktor. Han kände lite och tittade ut i fönstret hela tiden när han pratade med mig. Det var en upplevelse. Fick göra ett kissprov (alltså kissa i en burk, kul!) och det visade sig att det är urinvägsinfektion. Men det visste jag ju redan! Han vet inte varför det gör ont i magen, men nu har jag fått medicin som ska ta bort det. Konstig grej: det står att vanliga biverkningar av medicinen kan vara smärtor i magen, illamående, yrsel osv. Så jag vet ju inte om jag blir bättre! Tokigheter.

Igår var jag och besökte en lägenhet samt två tjejer i Jönköping. Det var en stor och fin lägenhet och mitt eventuella rum var helt okej i storlek. De var trevliga och allt. Det känns ändå konstigt att om det här blir aktuellt - bo med två okända och dela kök, badrum och vardagsrum. Fast kul också!



RSS 2.0