Besök från norr.

Wiii, idag när jag kom hem från jobbet välkomnades jag av att två tjejer kom och sprang emot mig för att kramas. Händer ju inte varje dag! För nu är Cassandra och Nathalie här - brorsbarn och systerbarn. Och Niclas är här med. Så kvällen har spenderats med att spana in mina gamla gosedjur och hitta den sötaste/roligaste/coolaste/etc. Åh, så härligt!

Och nu är det bara 1½ dag kvar, sen kommer P till mig. Fri från ICA hela helgen - total lyx.

Idag åkte ungefär alla iväg till Smålands skogar där Emmabodafestivalen utspelar sig. Åh. Det känns mycket skumt att inte vara med (och lite bittert), men jag har inte råååååd, missar värdefulla jobbdagar och är väldigt vuxen i mitt tänkande (vad har hänt?!).  Är avundsjuk, men trots det önskar jag dem en underbar festival (kan dock bli svårt att toppa förra årets...)!

Men jag får ändå Lisebêêêrg på lördag.

När allt kommer omkring så har jag ännu inte gett upp hoppet om denna festival. För den, ja den verkar totalt underbar. The Go! Team i mitt ♥.


God afton.

Vi hade en tjejkväll i afton hos mig. Göttans! Men att vi är så vuxna att det man säger "Ojoj det är ju en dag imorgon också, jobbet". Det måste bli en tjejkväll som sträcker sig med allt - pyjamas, papiljotter, kaksmet och övernattning. Det ni! Lite som i Tvilling-böckerna som man läste i 11-årsåldern. Jessica & Elisabeth Wakefield. Nu när man tänker på det i efterhand; vilka perfekta personer. Vilken perfekt familj, den där Wakefield. Hahah.

Åh, kent släpper nytt album och ger sig ut på turné. Som jag missar! Men skivan ska köpas så fort som möjligt iallafall. Aaaooo, jag har saknat dem! Nu blir det mycket utropstecken! Kan dock hålla med Alex Schulman om att deras bild som de ger ut i press är löjlig. Vad försöker de åstadkomma med denna snart-ska-vi-ut-och-skjuta kaniner-hergårdslook?



Jaja, jag älskar musiken ändå.


Bananbarnet.

Detta är min mobil samt en banan. Så minipytte! Inte för att mobilen är den senaste och minsta modellen, men såhär liten banana har jag aldrig mött förr (eller käkat upp, mohahaa).  Men så är han rättvist odlad också.


image76

Depp depp.

Fan också. Just nu känner jag mig sorglig (definition: sorglig = det är man när man är ensam en festlig kväll). Fast nu väljer jag ju att vara ensam av egen fri vilja.
Men åh, fan, varför bor P i Rövtrollhättan? Jämt. För alltid. Och jag kommer inte bo där. Och jag åker bort. Och sen åker jag bort igen. Sen är vi typ 30 bast. Va? Jag får panik. Men om man älskar någon, så borde det vara nog. Men att aldrig ses. Kom hit nu!

Nej, just nu skulle jag behöva kolla på the Notebook och lipa lite (mycket). Eller en komedi.

Can't get you out of my head.

Sjukt trött. Jag är mer död än levande i knopp och kropp. Snart är denna arbetsvecka slut. Snaaaart. Nej, jag pallar inte trycket - måste sova. Även om det är lördagkväll och en inflyttningsfest. Förlåt, ikväll är jag en tråkmiccha. Men jag har inte varit hemma på hela veckan, mer än för att duscha och byta outfit (vinröd ica-skjorta är inte såå hett). Jag hoppas att ni får en härlig lördagsafton!

Hela dagen har theme-låten från Fab5 (det ganska löjliga programmet där gaykillar fixar iordning en straight snubbe som oftast är lite lönnfet, men åh vilka härliga tider då när vi följde det hos Malin varje tisdag i gymnasiet) varit på min hjärna. Oerhört irriterande. Kan inte texten, bara melodin. Det är ju antingen den eller Nathalie med Idol-Ola. Bara att välja och vraka. Do you feel, like I feel? Nathalie, Naaaathalie!


Choko.

Jaaaa!

Den underbara-mjuka-beroendeframkallande-orgasmkänslaliknande-chokladkaka som jag en gång fick av Elin & Karin i inflyttningspresent har blivit funnen! Elin berättade att de hade köpt den i en specialbutik i Tenhult. Då jag väldigt sällan hänger i Tenhult, så har jag fått kolla på det tomma pappersfodralet och tänka på hur god den var (sen januari). Vóila, nu är den alltså funnen. Tack mor!

Och gissa var?
Överskottsbolaget!

Jag tror knappt att det är sant! Ö&B har lyxchoklad. Den godaste av dem alla också.

→ Ö&B is the place helt enkelt. 

15 juli.

Ey!
Dagarna rusar iväg. Snart är det ju augusti. Och sen september. Och sen, jaaaa! Men ack, så mycket praktisk skit som ska fixas - nytt pass, lägenhetsperson, försäkringstjosan, vaccination och andra vuxenpoäng.

I söndags, efter jobbet, var mina föräldrar så goa att de körde mig til Trollywood för att jag skulle få hänga med  P. Vi ses ju aldrig! Typ 8% av en månad. Jobb/jobb. Det bestämdes att vi skulle gå ut och äta allihopa (Typ en lyxig panpizza?). Det blev kinamat. Det måste vara den mat som ger mest akutmättnad. Sen när de hade åkt hem kom jag på en grej. "Men det är något speciellt med den 15 juli..." Just det! Jag ringde hem och frågade pappa:
"Du, vad hände den 15 juli för 19 år sen?"
"Öh... vadå... Men Ingrid, har vi bröllopsdag idag?!" (i bakgrunden: "Hm... nämen, just det ja!")
"Oj då., men aja, vi fick ju iallafall kinamat."

Haha, vilken miss!

image75

Och här kommer de; Kuala Lumpur, i beige shorts och allt!

Jag förstår hur du tänkte när du valde din essemble, Peter Jackson.

Jag har länge sagt att Viggo Mortensen är och förblir den snyggaste skådespelaren. Men jag är nog mer insnöad på Aragorn än själva Viggo. A History of Violence studerades igår, och efter mycket funderande kom jag fram till att danskättlingen inte är sååå läcker trots allt. Men han slår Angelina Jolies man med många hästlängder. (Det är nog att Aragorn är så bra på att fäktas och är sådär härligt hårig och svettig triologin igenom (för jag menar, han ser ju aslöjlig ut när han är kammad och får kronan på huvudet). Okej. nog om detta.

    

You see the difference?

Work, work, work.

Jag och jobbet har förenats till ett.

Drömmer om bullar och bröd på natten. När han tog min hand en natt, så tänkte jag "ja, men det är perfekt, för min hand är en kolabulle och Peters hand är en kolabulle; alltså matchas det".

Jad doftar bröd och äggspray. Mina naglar gömmer mjölrester. Det bästa på dagen är duschen efter jobbet. Jag älskar vatten. Hett ska det vara. Det känns som att man kan skälja bort allt gammalt. In med det nya. 
 
Pluto i afton. Tisdag - 2 för 1. ICA-gäng. Trevligt. Men sen blev jag så trött, vandrade uppför backen, hängde med mor och far en stund. Tänkte dra på mig mina älskade Umbrobyxor och kolla på en film.

En outhärdlig (händig?) man.

Det är något med den här mannen och hans sånger som ger mig kalla kårar. Och nej, jag anser inte att han hör sommaren till. "Men Gyllene Tider är ju lika med sommar!"

NEJ.

Du kan ladda om kortet.

Fiskelycka. 2 gäddor som tillagades. Bra jobbat, grabbar!

Är så trött att jag sover nu. Liseberg var überskoooj, regnigt och Uppswinget var enormt läskig. Enbart läskig, inte härlig på något sätt (jag trodde att jag skulle ramla ur och avliva). Men Balder och Kanonen, aaaaaaaaaaaaaoooo! Goda! Coctailparty hos Davida på natten. Igår slappt och film -The Prestige. Aoh, den var grym! Nej, jag måste sova. Det är hårt att jobba, hade glömt det. Mohahaha. Men man blir rik, det är mucho bra.

Olas låt Nathalie har etsat sig fast i min hjärna (eller vem det är som sjunger av alla IDOL-killar, det kryllar ju av dem sommaren 2007). Har börjat acceptera fakta och gillar låten, men bara lite lite.

Hösten är bestämd och det känns ju helt sjukt underbart.

3 september - 17 december 2007.

Då.

Är det dags.

Nya Zeeland, Australien, Hongkong, hit & dit i Asien och Bangkok.

Det blev en kamp: Jönköping vs. Down Under.

Gissa vem som vann?

Detta är galet och känns helt fantastiskt. Biljetterna bokades igår. Igår!  Ahhh. Så, hejdå JIBS för ett tag. Nu i sommar ska jag bara jobba och jobba och spara varenda öre. Jag blir helt pirrig i hela kroppen när jag tänker på att det är mindre än 2 månader kvar. Ingen beslutsångest alls längre. Kanske kom det en syrsa till stan trots allt...?

RSS 2.0