La Redoute.

Just det, shoppade loss lite på rean-ställen idag på ICA. Köpte:
Sound of Music (DVD)
Chris Rea (cd med en man som pappor lyssnar på, men jag gillar honom, han ingick i min uppväxt)
Bruce Springsteen - Devils & Dust (cd)

Allt detta för 158:-. Fynd!

Jag tänkte att jag ska ta och lägga mig. Börjar i ottan imorgon (eller hela sommaren, yeah). Men jag kände inte för att sova.

Den här klänningen är snygg! En vacker dag ska jag inhandla "den lilla svarta".


52306-7
Klänning från CHRISTIAN WIJNANTS 1229:-

vill ha dig!

Weekendresan.

Förut så tyckte jag inte att Ansgar & Evelyne var en så speciell låt, men nu efter konserten är jag lite besatt. Jag tyckte att det var så fint när Jocke Berg sa "Jag älskar dig, Evelina". Fick lite gåshud.

2-2 var ju kanon! Delar av gänget + massa scouter tittade fotbollen. Vi ville för en stund också ingå i deras skara, för då hade vi fått chips och godis. Men vi var bara "stadsborna".
Får kolla in matchen på något ställe i Köpenhamn på lördag. En midsommar på tåg och hotel. Det ska bli spännande! Jag och PG bestämde oss för att lyxa. Jag förväntar mig nästan jordgubbar och champagne, men bara nästan, hehe.



52306-552306-4

Chaplin.

JAaa, jag säger då det, Strokes är fantastiska.

Hultsfred var gött! Lite av allt möjligt - skratt, musik, svett (vaknandet i tält är ingen angenäm upplevelse), tårar, ´berusning, champinjonostmumma, m.m.


------------




Bageriet är stresssssssssssssigt...! Men det är ju trevligt ändå.


Ikväll, då vinner vi!

52306-2
Förresten, här står jag och Charlie.

Festivaltider.

Solen har blivit galen! Det är lika varmt här i Sverige som det var på vår resa. Älskar sommar! Nu har jag packat klart inför Hultsfred 2006.
Band som jag absolut ska se, sen är det andra mindre viktigt:
-Kent
-The Strokes
det blir underbart!

Detta år ska jag försöka att inte stressa runt som de tidigare gångerna. Prognosen ser lovande ut. Hänga vid tälten, ta en öl. Har inhandlat snygga plast-champagneglas + drinkpinnar från Crazy Horse, så det blir roligare att dricka. Detta är till vin, inte öl.
Kollade på Broken Flowers med Bill Murray igår. Jag vet inte vad jag tyckte om den. Gillade inte slutet, åh, jag tycker inte alls om när filmer slutar i ovishet.





Hasta La Vista, Baby!


Resa.

Nu drar vi till Turkiet! Wihoooooooooo!


RSS 2.0