A dream comes true.

Imorse vaknade jag tidigt och tittade på Gomorron Sverige lite halvt om halvt. Sedan somnade jag om och vaknade igen när Peter Lemarc var med och intervjuades. Yes! Och nu har jag träffat honom på riktigt också, på Bokmässan som var i helgen. Men är han inte lite divig, eller? Nåja, hans musik är grym för det. Turné nästa höst! Sen efter intervjun tänkte jag stiga upp och äta frulle, men somnade tydligen (!) om och hörde Marianne Rundström i bakgrunden som hade olika gäster och så var det rapport då och då. Men det knäppaste av allt var att jag var helt säker på att Marianne hade fått sällskap av Kevin Costner som var en "ny programledare för SVT". Och ingen i studion eller av oss tv-tittare tyckte att det var speciellt. Jag tyckte (i min halvsömn) och det var sjukt konstigt och imponerande att han var med i morgonsoffan. Shit, det är ju Kevin Costner! Det är ju han som dansar med vargar! Jag blev så besviken när jag vaknade upp av UR-programmet som började efter. Sedan har jag tänkt på Kevin hela dagen och småflinat lite.
  


En bra kombo?


4,5,6,7.

Ingen sovmorgon idag inte. Jag är hemma hos Peter för jag ska jobba extra på Lindex (wohooo wihoo!) under dagen. Gick upp och märkte att jag hade träningsvärk i heela kroppen aooo uuuu, ställde mig i duschen och då kommer två målare (kl7:00 på morgonen!) för att spackla och tapetsera i Peters hall. Aaah! Som tur var kunde han öppna dörren för dem. Jag gömde mig i vardagsrummet och försökte snabbt få på mig kläder. Så just nu är det smått kaos i lägenheten. Grejer överallt! Imorgon åker jag tillbaka mot Göteborg igen, tänkte ta ett mycket tidigt tåg för att, enligt insideinformation från Camilla, mellan kl 7-10 är det 20% rabatt i hela Femman-huset på allting. Jag har klädshoppingförbud, men det kan ju finnas något annat spännande... hehe. Galet helikopterrån också!

Nu kör vi!

Jag och Camilla har blivit superhurtiga! Nu ska vi iväg och träna Bodycombat och Core. Svett, välkommen!

Mallis.

Heeey!
Hur mår ni? Här sitter jag och letar info till vår uppsats och samtidigt halvkollar lite på Efter Tio med Malou von Sivers. Ah, konstigt, men jag har någon go känsla till detta program, man fastnar. Men nu pratar de om Viktväktarna, tråkigt.  Jo! När jag fyllde år fick jag en väldigt härlig present - en resa med min älskade mamma. Så den 2 oktober åker vi till... damdamdadam: Mallorca! Haha, otippat, inte sant? Jag har aldrig varit där, men har hört att det har ryckt upp sig som semesterställe de senaste åren. Det ska bli underbart med sol, mor-och-dotter-tid och goda restaurangbesök. Och här kommer, apropå ingenting, en bild från maskeraden som var för ett par veckor sedan:


Peter är ju Bleeker från filmen Juno och jag Mia från Pulp Fiction. Yeah! 


Lördag.

Gårdagens konsert var väldigt bra, men jag och Cammen tycker ändå att spelningarna i Huskvarna har varit grymmare! Detta var den 9:e eller 10:e gången som jag såg en Håkan-spelning. Sjukt! Första gången var det på... hm, vad hette det? Rockturnén va, med The Ark och Magnus Uggla. Då var vi 15 år och helt hopplöst förälskade i killen med sjömanskostym. Pjuh, vad gammal och stabil man har blivit! Yeah right. Camilla har precis gått till sitt nya jobb på Gallerix så nu ska jag plugge litegranna (även om solen lyser underbart ute), sedan kommer Peter hit på besök. Imorgonkväll ska vi se Pablo Francisco live, han är ju dödsrolig! Wiiih!


I nöjesparken.

Nu har jag sett Quentin Tarantinos Inglorious Basterds på bio två torsdagar i rad. Varför? För att den är grymt bra! Ikväll ska jag, Camilla och Anna gå och se vår ungdomskärlek framträda på Liseberg - Håkan Hellström. Tydligen är det fler som har tänkt samma sak, Helena berättade att hon hade hört på Nyheterna att folk (förmodligen poptjejer) har köat sen igårkväll för att få en bra plats. På Liseberg?! Jag är fascinerad av detta beteende. De förtjänar en ståplats längst fram. Idag har jag läst i en rolig bok som heter Civilrättt och skaffat ett gymkort. Nu så! Här ska det svettas i höst!


Flyttider i dubbel bemärkelse.

Hola!
Snacka om att vara en seg bloggare, kan knappt räknas till skaran som har en publik dagbok. Såhär är det i mitt liv just nu: flyttar till stor lägenhet i Majorna i Göteborg på söndag, ska bli sambo med min kära vän Camilla. Jag, Helena och Jens ska skriva vår c-uppsats/bachelor thesis nu i höst, samt att jag ska läsa kursen Handelsrättslig Översiktskurs, även lustigt kallad HÖKEN. Jag hade min sista schemalagda jobbdag dagen efter min 23-årsdag, så får vi se hur det blir i höst med extratider... Min älskling bor kvar i Trollywood och nu är det äntligen lite närmare att pendla med kommunala medel; 45 min istället för 3 timmar, jippi! Imorgon ska jag och Peter på maskerad med filmtema. Spännande! Just nu sitter jag och är glad över att äntligen vara färdigpackad, regnet öser ner och Bruce sjunger om en flod, mamma gör tacopaj och jag hittade en gamla kôfta att dra på mig (allt annat är ju i flyttlådor!). Nu är det höst, hörrni!




Nu flyttar vi ihop! Ni är hjärtligt välkomna att hälsa på!


RSS 2.0