Back to black.

Alltså, jag är bakfull sådär jobbigt med huvudvärk och seg kropp och enorm törstlängtan efter Fanta. Auuu, vill inte! Vi lyckades hänga på Hotell Bogesund igår, lite otippat va? Det var Davida, Camilla, Niclas, Charlotte, Anders samt jag som träffades vid vår ljuvliga sjö och drack vin. Medelhavsvärme i dessa dagar, I like it! Sedan for vi hem till Davida och en "glad" hund och utnyttjade 18-åringarnas musik från festen i huset bredvid. Efter det drog vi oss som sagt till hotellet! Herregud! Men det var roligt! Många utropstecken här. Vad gamla vi har blivit, det var 18-årsgräns... Nu ska jag upp till Cammen och steka i solen och hoppas få höra smaskiga detaljer från hennes natt;)

En vecka kvar tills tågluff! Amsterdam, snart kommer vi!

Inatt.

Inatt drömde jag oerhört spännande: jag var utvald av en varelse som kom och hämtade mig och sa att jag har förmågor som gör att jag kan omvandlas/muteras (?) till ett superdjur och läsa av andras känslor. Vi flög iväg och vi såg de speciella mutanter (heter det så? Hela känslan var iallafall Wolverine-aktig) och jag kunde liksom se in i deras själ och se hjärtat som dunkade i form av en röd tass och läsa av deras tankar. Så var det dags för mig att få veta vilket djur jag kunde omvandlas till... "Du är en pingvin". Mina fötter drogs utåt och förvandlades till stora platta pingvinfossingar. Besvikelsen var stor! Här hade jag räknat med att bli ett lejon eller en leopard. Ja, sen vaknade jag genomsvettig.


Don't stop the music.

Just det! Min mp3-spelare håller på att flippa ur! Batteriet håller i cirkus två minuter (eller två timmar) sen är det stop. Jag har ändå haft den i tre år, så visst får man köpa en ny då? En liten nano-goding?


Bruuuuuuuuuuuce.

Åtta dagar kvar tills jag och Peter åker upp till huvudstaden för att kolla på... Bruce Springsteen & the E Street Band! Åh, jag längtar! Spelar endast Bruce-låtar nu för att komma in i rätt stämning. Love it!
Idag ska jag träffa Camma och Anders på Ming's Palace för lunch, tjoho! Sedan far jag till Jönköping (alltid denna stad, kommer inte ifrån den) för att hälsa på Jennifer och Elin. Ha, men intressant, förlåt jag känner mig så tråkig nuförtiden, kan inte skriva vettigt. Eller det är ju det jag gör: skriver vettigt och tråkigt. Kommer inte på några roliga metaforer. Hjälp mig finna inspiratiiiion.


Nostalgi.

Jag har storrensning här! Släng, spara, skicka till hjälporg. är temat. Befinner mig i mitt rum i Ulricehamn och känner mig som 15 igen eftersom mina föräldrar suckar och säger att rummet ser ut som ett "bombnedslag"! Haha, det är komiskt. Men det är är inte så mycket grejer egentligen, det är bara det att allt är samlat på en liten yta. Har precis sorterat ut bland trosor; jag har tydligen 92 stycken (!), vilket var en aning för många kan tyckas... Ikväll ska jag titta på fina balklänningar när studenterna går genom stan på väg till hotellet. Det är 4 år sedan som vi gick där med våra färgglada outfits, galet!


Hej!

Jag är lat på Internet, men glad i sinnet! Det är så ljuvligt att inte behöva tentaplugga längre, så då har jag inte heller samma behov av datorn eller att blogga om min pluggångest (mohaha). Idag är det exakt en vecka sedan som vi bar på 70 kg baggage (det är crazy banana, jag förstår inte hur det kunde bli så mycket. Jag får inte shoppa i maj.) och lyfte från Stansted. Hej Sverige! Just nu är jag hos Peter och har goa semesterdagar. Nu ska jag titta på de avsnitt som jag missat av True Blood; den vampyrserie som är knäpp och galen, men väldigt fascinerande. See ya!

 

 


Yy.

Sista natten i storstan och det känns så konstigt. Vet inte om det beror på vinet eller övertrötthet, men ooo jag är så ledsen. Bara lipar och lipar. Kom hem precis, ska upp klockan åtta och packa, känns bra. Eller inte. Farvälkram och sen ses vi aldrig mer? Det är så sorgligt. gondatt.

Skola finito.

Officiellt sommarlov börjar nu! Det känns ju helt knäppt, men sant! Åh. Jag har haft ett gott restaurangbesök med mor och far, och nu börjat packa... så mycket grejs som jag har samlat på mig sen i januari. Det är en konstig känsla det här, de Londonvänner som jag träffar imorgonkväll kanske blir sista gången... någonsin? Aah, skrämmande tanke. Hey, ha ett bra liv! Jag lovar, så ska jag inte säga. Samtidigt ska det bli underbart att komma hem på riktigt och bara umgås med min goding och närmsta kompisar och lyssna på musik i riktig CD-spelare och inte bara från den stackars bärbara datorn.

Fixed exchange rate.

Hola!
Jag återkommer när jag har skrivit sista tentan imorgon och har sett till att mor och far är på rätt hotell.


Spontanresa till Edinburgh.

Imorgonkväll åker jag till Edinburgh, Scottland! Helt otippat, va? Det tycker jag med. Jag försöker att plugga Work Psychology, det går inte alls bra, istället tänker jag på packning och massa andra grejer som ska fixas innan hemfärd till Sve.

Hejdå!

Press-material.

Hoppsansa, mitt i tentaplugg så uppenbarade sig en bikini för mig i ett skyltfönster! Jag köpte den utan att prova och kände mig sjukt förbjuden (det är ju bytesrätt, men tro't eller ej, den satt bra!). Men jag tänkte att den blir ju perfekt till Frankrike i sommar;)




Bahaaaaaaaa.

I ena stunden har jag full koll, i nästa ingen kontroll. Tenta imorgon och i övermorgon. Sen i nästa vecka. Därefter fri! Mor och far kommer på onsdagen, vi ska se Mamma Mia på torsdagen, så på lördagen far vi till hem ljuva hem. Åh. Appropå tentorna, så har jag nog aldrig varit så lugn som jag är i dessa dagar; gick på bio igår med Karin och sen utgång (karaoke! Jag sjöng inte, hoho, tur) med de andra. Alltså, idag och imorgon - not available. Kan inte tänka! Så jag slutar skriva.

Puppy world.

Hej! Då är jag tillbaka här. Det passar bra såhär i tentatider (det är då som jag har så många andra idéer i mitt huvud) att blogga igen.

Det började nog någon gång i november-december: tanken att skaffa en liten hund. De är ju så goa! Och nu när Filippa inte längre finns bland oss (RIP)... Men jag tror inte att jag skulle vara en tillräckligt bra ägare. Så därför vill jag att mamma och pappa ska skaffa en valp. De säger snällt men bestämt: Nej. Jaha. Peter säger: Njeea. Inget vettigt. Så pratar Helena om att hon så gärna vill skaffa en hund också (och hon är en veteran inom djurvärlden!) så när hon och Jerry gör det, då får jag vara hundvakt! Perfekt. Åh, jag längtar.

Kolla bara sicken gooooing!

Kampen är slut.

Hon är tydligen envis, den där bruden! Efter övervägande har vi kommit fram till att vi öppnar bloggarna igen oavsett om Anna startar en eller inte. Du som står på vår sida får gärna lämna en kommentar här nedan. Vi är djupt besvikna på dig, Anna, därför kommer det en pay-back bild här:


RSS 2.0