Läs inte det här.

Kristofer Åström, han är bra han. Ibland lite seg, bara lite. För det mesta brukar jag älska ( eller verkligen gilla) ´hans röst och hans låtar. Varför har inte han någon konsert i Smålands trakter? Jag vill gå på konsert! Det skulle vara hur bra som helst om Håkan (det finns ju bara en, eller hur?) skulle komma hit till Jönköping. Eller till Ulricehamn. Fritidsgården nästa, liksom! Jag vill lyssna på något nytt. Jag vet inte riktigt vad jag ska leta bara. Lyssnar på samma gamla vanliga, som visserligen är väldigt bra. Men att hitta ett nytt band, som man blir besatt av; det är en underbar känsla! Som när Antony & the Johnsons kom till mig, det var lycka. Dalai Lama. Han sammankopplar jag med ordet lycka. Bara för att han har skrivit en stackars bok som tydligen är lyckligheten själv. Ja, jag tänker då inte läsa den. Jag tänker att Dalai Lama är ett lamt djur, eller en lama. För det finns väl ett som heter så? Lama. Ja, ser ut som en kamel? Jag är så smart. Varför öppnar sig inte böckerna för mig så att min smarthet får tränas...?

Spanade noggrannt in Top Model, för det är så kul underhållning. Såg lite av Roomservice innan det. Fick känslan av att de var otrevliga mot de snickrande indierna. Varför pratar de svenska med dem? De kan ju för fan inte svenska. Vill ni vara lustiga? Det var inte kul. Brukar gilla de två annars, öh, ni vet dem, som är roomservice. Jaja, jag hejade på indierna, de var händiga. Åh, det är härligt med händiga män. (Observera, jag såg inget attraktivt i dessa indier förutom deras talang för bygge) Jag känner att NU börjar det gå för långt. Själv är jag inte så händig, man kan nog nästan säga tummen mitt i handen. Jag vill kunna sy! Det fanns en symaskin på Netto (idag) som endast kostade 700:-. Vilket fynd! Men så kom jag till insikten: jag kan ju inte sy. Jag kan inte snickra, inte tapetsera, inte laga mat gott... nej nu går tankarna till en gråtande smiley på msn, så dålig är jag. Okej, tänk positivt. Jag kan shoppa. Och matcha färger. Det är kul.


Spinnade innan. Tro mig, jag bestod av mer svett än en samling med 10 muskulösa män i medelåldern som har bestämt sig för att komma i form. Det var jobbigt och härligt!


Idag var det dödens lektion. Vi var totalt 10 stycken tappra där. Jag "upptäckte" en rolig grej. Läraren - han var som Ross i Vänner. Inte rolig på nåt sätt. Men han trodde nog det. Tänk Ross som har en lektion i museet. Så kändes det.

Jag saknar en.

Blaha.

För att vara en slapp dag utan lektioner så har jag gjort ganska mycket.

Sovmorgon mumma
Köpte färskt bröd hos Västgötabagarn
Åt på balkongen mumma
Diskade en massa
Duschade
Pluggade (vill säga en massa, men relativt mycket om man jämför mot andra dagar)
Grillade i Stadsparken mumma hamburgare
Tränade inte mumma, speciellt inte när man har hamburgare i magen
Gick fort hem
Duschade
Kollade schema och andra "tvångsgrejer" på datorn, som mejl och tilloch med SIF:s hemsida, så vuxet och tråkigt!
För stunden sitter jag här och... hmm, vad gör jag? Nu går jag.


Hejdå!

Fredagen var jättekul förresten, tack för att ni alla är goast! Men vad jag sög i Jepordy. Jepurdy? Jag vet inte ens hur man stavar det, hur ska man då kunna frågorna...

Barba.

Hittade en bild. Annan färg bara. Se så underbart mjuk!

52306-44

Go.

Nu har jag min älskling här: en turkos barbapappa som formar sig när man kramar honom.

Nej, detta är ingen människa. (Är detta en människa? Primo Levi)

BSB.

Godafton,

Hittade den här underbara bilden och känner att jag måste dela med mig. Jag är nästan lite mallig över att fått vara med om detta historiska ögonblick. Vi tågluffare stöter på (alltså inte raggar på, gud nej!) Howie D och Kevin från självaste Backstreet Boys en kväll i Amsterdam. Mina idoler när jag var mindre samt att jag var förälskad i Howie. Men hur kunde man vara det? "Han var ju så snygg." VA? Konstig smak för en 11-åring. Vad visste jag om kärlek? Hm. Då var han nog längre än mig. Se så pluttig han är! I alla fall: här kommer bilden: (vi är så glada och skakade av ögonblicket)

52306-43
                                                                              bild tagen av camilla karlsson

Lasse i lådan.

Hemma. Har vandrat hem och lyssnat på kent. Det var ganska längesen. Var på ett ställe som heter klubb kaj ungefär. Det var ungefär 50 % backslick killar, nej det var mer. Nu menar jag inte att det är något fel med backslick, eller hur det nu stavas. Men ändå. Jag blev trött. Dock hade jag mycket trevligt. Pratade med trevliga. Onmt i halsen. Vilka skor! Ont i hals och fötter. Detta är ett resultat av min långa väg hem som jag försökte beta av snabbt. Beta av beta av. Bita av, fan jag tänker helt stört. Jag har sån himla enorm lust till att julpyssla. Slå in fina paket och äta knäck medans vi (vi? några goingar då) lyssnar till ett litet barn av davids hus, fast den sången är inte bra. Den här är bättre>: O Helga Natt. Jag önskar mig barbapappa som är turkos och som formar sig som en tempur-kudde  - i julklapp. Då ska jag krama honom varje natt. Så go! Jag pratade med en kille som var lite olycklig för tjejen som han var förälskad i stod och dansade med en annan. Försökte få honom till att säga till henne vad han känner. Han sa att hon nog redan visste det. Han var helt förtvivlad. Sen var det en till som peppade honom. Så till slut gick han fram till den här tjejen. åh, jag undrar hur det gick! Han var så osäker, men ändå så... säker på vad han ville. Oj, jag hoppas att hon väljer honom!
Nu ska jag gå och träna för att se VAD SOM  HÄNDER. Kommer det att framträda några rutor på magen? JAg vill det! För alla dessa svettdroppar måste ge resultat och min träningsverk. Är det så illa med min "kondis"? Det verkar så. Och det är en väldig dubbelmoral med att kalla ett konditori för kondis och kondition för kondis. vad kallas en kondom? kondis? eller är det något annat? Kan inte tänka.


Kådis! Vilket ord. Kåt i is. Fast det blir nog väldigt kallt.


Härligt att vi börjar klockan nio imorgonbitti. Vi= klassen. Det har inte gått så långt än att jag benämner mig själv som "vi". Tycker inte om när folk pratar om sig själv i tredje person. Nu ska mikaela sova. Glöm det.

En film + uppföljare som jag aldrig vill se igen: Scream. Aldrig!

Caring Moisture Lotion.

Idag har det varit en föreläsning som handlade om "studieteknik - gör studierna enklare". Det var väldigt bra. Nu är jag väldigt motiverad! Det låter alltid väldigt lätt på en sådan här typ av föreläsning också, personen i fråga är ju alltid väldigt duktig och förhoppningsvis rolig. Den här killen pratade på värmländska också. Hur kan man inte gilla det? Så nu ska jag prova hans metod att lära sig.  Man fick en bok också.

Godingar kommer och hälsar på imorgon! Vad glad jag blir! Godingar i alfabetisk ordning: Camilla, Eva-Karin, Malin & Maria. Vi ska göra stan osäker, va?


Embassy - Was That All It Was
- är aktuell i min mp3. Asbra att gå till. Jag får lust att vara 17 år och sätta på mig mina gamla converse. Ja, så rebellisk är jag.

Jag ska förbereda mina ben för min nya epilator. Undrar om det gör mycket ont? Men förpackningen meddelar att benen ska bli som silke. Tänk vad coolt, silkesben!




Silk, give me!

Trapp.

På riktigt så kommer jag inte att kunna komma ur sängen imorgon. Jag har tränat! 2 pass ikväll! Min herre, jag vet att jag är svag, men såhär mycket?! Nu ska jag komma i en väldigt god form. Work it, baby. Döööden.


Det var partaj hos Josefina i lördags. Jätteskoj! Och hon och Hanna ska åka till Asien, vilka galningar! Hörrni, jag förväntar mig ett vykort + en souvenir som t.ex. en flod i nyckelring, det finns väl många i Kina? Ha det så underbart!
Vi var på det här omsusade stället PLUTO också. Jag säger det - en besvikelse. Okej, det var trevligt. Men vad mer? Boten Anna och "innekillarna" i Ulricehamn. Nej, nästa gång som jag går dit (typ juldagen!) då ska jag vara alldeles för mycket berusad, för då, ja då är pluto alltid kul.

Nu är det många som ska till Australien också. Alla far och flyr. Underbart! Bara så att alla ni som reser vet så har jag min vanliga hemadress. Jag väntar...


Idag slummrade jag till lite på föreläsningen och drömde att det var en massa söta hundar och katter vid mina fötter, i föreläsningssalen, så jag försökte klappa dem och slog i handen i bordet så jag vaknade.
Resultat av detta:
-jag fick ont.
-blev ledsen över att det bara var min ryggsäck som fanns på marken.
-smällen hördes bland omgivningen.
-bör man sova? Nej.


Vi hyrde film igår. Det är nästan lyx i dagens samhälle. Att hyra. Tigern och snön. Låter ju inte så spännande. Men det är han Roberto Benigni som har regisserat Livet är underbart och gör huvudrollen. (Den är ju totalt underbar). Och detta är hans nya film. Wihooo se den om du vill bli glad och ta en funderare på livet. Jean Reno, han är ju något extra också.

Dagboken.

Kåren igårafton. Först var vi hos Emily. Sedan gick vi några meter och var framme i Tändstickans område. Mycket folk. Mycket dryck. Mycket trevligt. Mindre trevligt idag. Lilla huvud! Jag gick upp, (en mycket god bedrift). Kollade på 3 avsnitt av "Sex and the City" som numera är min dagliga rutin. Efter det satte jag på filmen "Dagboken, jag sökte dig och fann mitt hjärta" - eller som den enkelt heter på engelska: "the Notebook". Jag har sett den en gång tidigare, vilket resulterade i en knappt två timmars gråt-maraton. Men jag tänkte att nu idag vet jag ju hur den slutar och så. Men icke! Tårarna började rinna redan efter en minut! Det är galet. Det är mer som att jag är så inställd på att börja lipa så fort jag tänker på filmen. Den är ju bra, men samtidigt, det är ju inte överdrivet bra? En konstig grej är också att det rinner alltid ur det högra ögat, medans det vänstra är snustorrt. Mitt ansikte var prickigt när jag + filmen var klar. Det bevisar att det är illa...

Sanne och jag shoppade loss på Ö&B (love it!) och ICA Maxi innan. Efter det gick jag på poweryoga. Har lite ont nu. Det är väl det som jag har gjort idag. Om du tycker att du vill höra mer om min innehållsrika dag, går det att mejla mig. Hehe. Seriöst.


I helgen åker jag hem! Pluto väntar? Peter väntar? Plutopeter. Om jag får en hund en dag, då ska han heta så. Snyggt!



Ah!

Fy fan vad äckligt!

Skulle precis äta en persika. Började på den. Hittade en fucking-jävla äcklig mask som också ville äta frukten. Jag dog nästan! Ville bara dela med mig av äckelheten.

En ledig dag.

Det som jag borde göra (och ska, ja!) : plugga fram till klockan 17.00. Tre pauser. För det är väldigt mycket att läsa och skriva.

Det som hindrar mig:
- överhettning i rummet, kan knappt andas för fan
 - "Sex and the City", såg 6 avsnitt igår, 2 imorse, nu får det vara nog, men jag vill!
- gå ut och ta en promenad och njuta av septembersolen
- kan till och med tänka mig att diska.

Men nej, nu ska jag öppna böckerna och fördjupa mig!

Det är så varmt.

Den eviga tävlingen.

Jag såg en sak i fredags när jag vandrade till skolan. Det fick mitt hjärta att krossas totalt. Gick förbi en förskola/lågstadie. De hade gympa (vilket ord!) och helt plötsligt började alla barnen att springa som bara den! Sprang om mig,  blev nästan fälld för övrigt. Vet inte vart de skulle, men de verkade ha ett mål. När alla hade hunnit en bit längre fram mig... då kom det en kort kille, han var inte alls tjock, bara lite sådär baby-rund. Och han kom så långt efter! Verkligen såg hur han kämpade. Han sprang/gick och hängde med armarna. Åh, jag hade lust att bara lyfta upp honom och springa ikapp och om alla andra. Inte konstigt att det uppstår mobbning i skolan. Vad tänker fröken på när hon säger "Spring det fortaste ni kan nu, barn!" Det är så jävla klart att det blir en tävling.

Sitter i skolan nu, eller rättare sagt biblioteket. Väntar på att en föreläsning ska börja. Eller väntar, jag vill få den överstökad. Sen ska vi sitta här och plugga. Sen, åh, sen, då ska jag gå hem och börja kolla på säsong 3 av "Sex and the City". Lycka!

Det är så tyst, och jag hostar till. Det ekar i hela huset.

Igår fyllde P år- 24. Vi ska gå på musikalen Cats i Göteborg och äta på en fancy restaurang. I oktober dock. Härligt med en present som jag också kan utnyttja, hehe.

RSS 2.0