MTV-dagen.

Lyssnar lite på Beth Orton och tänker på en stor slätt med hästar och cowboys. Idag har jag inte åstadkommit mycket.
Sjukdag. Fick ringa och sjukanmäla. Är aldrig sjuk nuförtiden...! En matthet, ont i huvudet, svimningskänsla som inte försvinner, men nu framåt eftermiddagen känns jag helt okej. Det jag har gjort är att kolla in MTV, men när jag fick se samma video 3:e gången (exmedlemmen i A-Teens, dum du dumdumdum, that's the way my heart goes) orkade jag inte mer. Har tagit hand om lite disk. Läst alla intervjuer i ELLE, majnumret. Ätit köttbullar och makaroner ( ja, det är gott alltid!).


Igår var vi på utställningen på Hasselblads Center. Inner and outer space. Vilken tajming, för vi kom samtidigt som en föreläsning började. En kvinna från GU som berättade om månen. Det var intressant. En skum kvinna satt bredvid P och fick ryck när kvinnan framför henne vände sig om. "HJÄLP, ooh Gud, vad hemskt! AAAH!" Det kändes som alla i salen ryckte till och undrade "vad händer?". Hon upprepade detta två gånger. Andra gången undrade föreläsaren vad som hände. Mystiskt är ordet.
Förövrigt var det också en utställning på de grejer som händer inne i magen när ett barn blir till. Seriösa grejer. Väldigt förstorat såklart. Jag förstår inte HUR fotografen har tagit bilderna... en spermie lika stor som min arm... aaah! Inre resan - LIVET - Lennart Nilsson


Nu är det inte många tjejer kvar i Top Model. Spännande, ytligt, konkurrens. Missa inte!

På lördag: Stockholm Live. På Storan här i Göteborg. Kul!

Scofield - en smart kille.

Kommit hem från en utförsäljning av bland annat märkena Pepe Jeans, Lacoste, Ben Sherman. Provkollektioner. Jag shoppade dock inget. Det fanns jättemånga goda skor, men jag passade inte in i mallen "storlek 37". Däremot Peter hade mer tur på den manliga mallen (storlek 42); köpte 2 par skor och en snygg t-shirt (som jag valde!)

Igår började vi på ett 1000-pussel. Ööh, många bitar. Det tog kanske en timme för att få några stackare att hitta varandra. Det är inte ett så roligt motiv heller.


Besatt av Prison Break. Bra! Kolla in serien! I söndags sågs 4 avsnitt. I just can't get enough...



                             "Ey, man! Berätta hur vi ska rymma."


Den här låten är lite go: Gnarls Barkley - Crazy



Och Tom Cruise äter moderkaka. Det är bara för mycket. 


Vilken serie.

Det regnar. Men jag hade ju bestämt mig för att springa imorse. Jag tog på mig min heta (not) träningsoverall och skor. Skulle starta bilen. Då blev det problem. För den startade inte, försökte många gånger, men nej. Lite irriterad och frusen fick jag springa upp till Lassalyckan istället. (Annars brukar jag ta bilen dit, sen börja springa i skogen). När jag kom fram var det snö på alla spår. Yes! Jag gick/sprang en jättekonstig väg, haha, det var som att vara på ett hemligt uppdrag ("Jack Bauer, kan you hear me?"). Det var en chock för min hud att komma in i värmen sen igen. Jag blev flammig och varmkall - en mystisk känsla. Nu är jag duschad och iordninggjord.

Dagens förvåning: Lilla huset på prärien, kanal 5, innan vid tolvtiden, nyproduktion från 2004! Vilken chock!
Jag hade väntat mig den härliga evighetsserien som jag följde i årskurs sex. Och första avsnittet med...! Jag förstod ingenting i början... vadå Charles Ingalls ser inte ut sådär? Men jag blev kvar framför teven ändå när det blev jagade av vargar, hästen som dog av ormbett, barnen som bara säger: "But paaaaa" (Men pappa). Jaa det är småmysigt.

Glad Påsk!



vilken härlig serie!

Kardemummaskorpor.

Skorpor har jag ätit och bakat. Först smakade vi mammas, de tog slut. Då bakade jag en ny sats. Så lätta att göra, och goda! Receptet kommer någon gång.

Är hemma under påsken. Det ska bli kul att "fira påsk".

Morgondagens planering:
Ut och springa (ja, även om det regnar!)
Få en god påsklunch
Valfri aktivitet på eftermiddagen
Till Camilla på kalas

Nu knackar det på dörren...


En resa.

Jag vill åka till Amsterdam nu! När vi var där i höstas meddelade vi staden: "We'll come back!" Och det löftet måste vi ju hålla. Anledningen till att jag blev så sugen nu var en artikel i Metro igår. Då upptäckte jag att vi hade missat en massa roliga affärer och ställen! Det går att få tag i billiga flygbiljetter med... ja, den staden var härlig och konstig. Soligt väder, roliga affärer med roliga prylar, fina byggnader och en massa "sevärdheter", sexkvarter och miljoner sexbutiker (det var sjuuuuuuuukt vad besatt en stad kan vara så besatt av sex!). Jag vill åka dit med hela gänget. 


Besökte det nya köpcentret i Partille i söndags. Allum. Med ungefär hundratusen till människor som ville se spektaklet. Och ja, det var trångt. Skoj ändå. Köpte skor och hårborste. Samt godis på Godishavet, en väldigt underbar men ack så farlig butik.

Skriv ut och färglägg en tisdag som denna. Oj vad ful.

Påsklov!

För övrigt är det NU som jag borde(nä jag ska) skicka in till högskolor. Fan. Okej, ta tag i det.  

Ångest.

PAAAAAAAAAAAAAAAAANIK på alla val! Det val som jag står inför är ett av de viktigaste - höstens skola. Vad ska jag bli? Ja, jag vet inte. Men till nästa lördag ska det vara klart. Hjälp mig! Nu har jag kommit fram till 4 program som jag ska söka, men aaaah, tveksam till att jag kommer in på dem. Mina betyg är inte fantasiska. För att göra det hela lite enklare för mig... jag kan inte logga in med den pinkod som jag har fått från VHS. Jag satt i telefonkö en halvtimme igår. Så kan jag ändå inte komma in på min sida! Mattheten faller över mig... Men det löser sig.

Igår var jag och hälsade på Anna. Det var trevligt. Vi störde oss på den kvinnliga programledaren i "Du är vad du äter" och blev lite rädda för mat.

Camilla; grattis! Imorgon, då smäller det...

På teve:
Roligt:  My name is Earl
Intressant: Top Model

Onsdagskvällen är min teve-kväll.
Idag är jag ledig och ska åka in en sväng till stan snart. Vill köpa en klänning. En som jag är lite sugen på är en gul från H&M, har beskådat den i flera tidningar nu, och håller med dem - Somrig och fin!


So long.

Mumsar choklad.

Det är Marabou med apelsinkrokant. Gott. Jag älskar choklad! Och godis. Och glass... hehe. Om jag skulle bestämma mig för att inte äta goda saker, då skulle det gå. Men nej, det är ju underbart med choklad. (Hade såkallat "godisförbud i barndomen, i flera år. Galet!) Tänderna mådde bra då. Om jag blir ekonomiskt oberoende en dag då ska jag bleka varenda gadd. Ett tandkrämsleende.

Vi håller på med återanmälan på jobbet. De barn som ska fortsätta simma i höst. Det är stressigt mellan passen. Ojoj,...


I lördagsnatt sov jag i 2 ½ timme. Det var inte alls kul, med tanke på att jag la mig i sängen runt halv elva ("så är jag pigg imorgonbitti, wiihoo!") Låg och vreds till halv fem, heeeeemskt. Tänkte på allt, och då blir det för mycket. Nu är jag ganska återhämtad, pjuh!

Den här ska jag köpa på Hemköp en dag när det är en "lyxvardag": Förmodligen underbar...


Första.

Hej!

Nu har jag också en blogg. Denna gjordes för ungefär en månad sedan, och då tänkte jag, äsch jag struntar i det. Men nu vill jag nog bli en bloggare ändå. Eller är det ute nu? "Either you are in, or you out." - Heidi Klum från ett program som gick för ett tag sedan, om designers- Project Runway, ett bra program.

Ett annat bra program nu i dagarna är Top Model. Det är helt otroligt vad mycket folk och grejer (smink, high-tech kameror) som krävs för en bra bild. Jaa, det är ändå en häftig bransch, modellvärlden. Just nu hejar jag på Freja (coolt namn!).

Det är ju lördag i skrivande stund. Och 1 april med. I UT stod det att vi skulle behöva använda bajamajor hela veckan pga att reningsverket var tvunget att stängas för en tid. Det var ändå ganska bra story. Med tanke på problemen vårt reningsverk har (det stinker i staden!).

Men jag har inte blivit lurad än.

Jag älskar Body Shop. Body Butter. Min hud doftar papaya.


Nu ska jag läsa Harry Potter.


RSS 2.0