Pics.

Hallåj! Här kommer några bilder från Paris. Det var svårt att hitta några bra med oss på överhuvudtaget för både jag och Peter är så otroligt icke-fotogenique!

Eiffeltornet, en given turistsak!

 

En kyrka som var nära en restaurang som vi käkade gott på.

 

Vi gick och gick... stegräknare och allt!

 

Happ, jag hade förväntat mig en något större kvarn men den stod där i alla fall.

 

Sacre-coeur, den finaste kyrkan enligt min åsikt.

 

Vi träffade min gamla Londonkompis Nicolas (som är en tvättäkta parisare!)som guidade oss runt, kul!

 

Här svettas vi utanför Louvren. Supervarm dag!

 

Här har vi originalet, det ni!

 

Vi var dock inte ensamma om att fotografera Mona-Lisa...

 

Besökte världens största (enligt Lonely Planet) kyrkogård. Och tja, den var enorm!

 


Dålig tajming.

Åh jag är så besviken på mitt immunförsvar. Här ska man åka på romantisk weekend så är både jag och Peter dödsförkylda. Jag känner mig helt utslagen, börjar kallsvettas av att göra en liten rörelse. Snyter och snyter och tar en massa strepsils och hoppas innerligt att vi är piggare imorgon. Det var ju exakt såhär för ett år sedan (fast mycket värre sjukdom) när vi skulle fara till Paris, inställt. Vi ska komma iväg oavsett feber! Jag hatar inte saker, sjukdom är ett undantag. Kommer hem på tisdag, hörs då!

Piff piff.

Smet in på Kappahl (av alla ställen!) och hittade dessa godsaker, de får följa med i resväskan till Paris.


Skåne.

Jag har ju inte berättat om Lundvistelsen; det var jättekul att träffa kära Eva-Karin, vi fick låna Niclas bil så vi gjorde en härlig roadtrip i Skåne. Vi kände oss lite galna men vi tog ett dopp i havet och jaa.. det var superkallt men uppfriskande! De andra besökarna som gick runt med lite såna här täckjackor kollade misstänksamt (anade en viss avund) åt vårt håll. Stenshuvud utanför Kivik, Simrishamn och Glimminge Hus var ställena som besöktes. Vi hann med utgång i Malmö och ganska mycket fika också, hohoho.

Sommar, sommar och sol.

På väg upp mot Stenshuvud. Eller går vi redan på hans huvud?

 

Såhär god paj hade Ekot gjort, mmm.


Heroes.

Jag har blivit besatt av Heroes (några år efter att serien var superhet). Mer än besatt. Drömmer om Sylar och Hiro på nätterna. Jag och Peter kan inte sluta kolla.
-Okej, det här blir det sista för ikväll.
-Bara ett till avsnitt...
Nu är första säsongen slut som tur är. Kan återgå till normalt liv. Har dock beställt andra säsongen så den borde vara här snart (nej, jag laddar inte, måste ha äkta vara, lite old fashion när det kommer till DVD och CD alltså). Hur bra på en serieskala är den? BRA!


En liten sko.

Det här är ju ingen shoppingblogg direkt (misslyckas ju tyvärr med att ha något tema överhuvudtaget), men för tillfället ska jag bryta mot trenden. Dessa snyggingar köpte jag igår! Nu inväntar mina fötter vårvärmen. Imorgon åker jag mot sydligare breddgrader - nämligen till Lund! Det blir grejer det.


99:- från H&M. Ganska överkomligt pris, va?


Ett husdjur.

Jag vill så himla gärna ha en go katt. Eller den behöver inte ens vara go, tjurig går bra det med. Som Filippa. Åh, vad jag saknar den tjurbuttan. Tänker att hon är hemma hos mamma och pappa, så varje gång som jag kommer hem till dem blir jag besviken på att hon är borta.


En sådan här gosing vill jag mysa med. Vill inte du? (Peter, du behöver inte svara).


Atchooo.

Det känns som om jag har blivit drabbad av pollenallergi. Jag vet inte hur det känns eftersom jag inte är en allergiperson. Men tydligen nu på äldre dar! För visst kan man utveckla det med tiden? Baaah. Jahapp.

I helgen hade jag storfrämmat i form av Camilla. Vi sightseeingade runt i Trollhättan, tittade på fallöppning och gjorde fynd på Överby. Sen gick vi ut och dansade. Det var kul! Så upptäckte jag Photo Booth, vilket är helt beroendeframkallande! Lovade dock Cammen att inte lägga upp några bilder här. So long!

Repeat.

Ooh whatcha say oooh whatcha say. Kan jag få denna tjatiga låt raderad ur hjärnan? Nej! Jason Derulo heter han. Jag vill inte veta. Baaaah. Så har jag en annan också som var med i serien How To Make It In America (som för övrigt är ganska bra! Går på Canal+) som låter såhär: Birthday sex, birthday sex... Så gick jag och nynnade på denna rad på släktkalaset, pinsamt nu i efterhand. Ge mig en go låt att ha på hjärnan! Tack.


Now count to 20 and here we go again.

Åh, vad jag har blivit besatt av Salem al Fakirs 4 O'Clock. Så himla bra! Lyssna på den. Åååh, vet ni vad jag och Peter gjorde igår? Köttgryta? Barn? Fia med knuff? Nej och åter nej. Vi bokade en resa till Paris! I'm so happy, I'm so glad that I found you, I like to thank you, and thank you means merci. Oui! Åker den 22 maj. Inatt drömde jag att jag skulle flyga till USA men fick nödlanda i Polen. Vet inte varför mina flygnerver har blivit så sköra (eller jo, jag vet, beror på verkliga nödlandningar) men jag hoppas på att komma över detta snart. Flyga mer! Har kollat på favoritfilmen Amélie från Montmartre och blir såklart ännu mer sugen på att resa nu.



RSS 2.0