Finalen.

Jag blev oväntat glad över att Spanien vann EM! Det känns ju som om jag borde ha hejat på det tyska landslaget (se typ alla inlägg nedan: tyska  hit och Tyskland dit) men no no, jag kände mest för Spanien. Vilket lag, vilket spel! De var grymt bra; finalmatchen var sjukt spännande. Illa om du missade den igårkväll! Jag säger bara: Viva España!

Ingenting, sen ingenting.

Man kan kalla det en sommarpaus ifrån Internet. I'm still alive. Det är så skönt att vila huvudet ifrån studier (samt datorn!) och jobba på dagen, komma hem på kvällen och inte behöva tänka. Gött att känna sig slapp. Kollar på film och läser ett glassigt magasin med gott samvete. Tar världens längsta sovmorgon (då får jag dock lite panik när jag upptäcker att klockan är så mycket och att mitt sömnbehov är lika stort som... en koalas? De sover ju konstant).

The Narnia you remember is no more.

Duscha, make-upa och gå till butiken.

Jag kommer nog igen inom en snar framtid.

2-0.

Jag frågar bara: vad hände, Sverige? Zlatan?! Ryssland var bättre, även om det tar emot att erkänna det.



- Vi ska vara jävligt besvikna, och jag är jävligt besviken, säger anfallaren.

De andras liv.

Såg en tysk (jag är verkligen inne på detta snygga språk nuförtiden) film häromdagen. Ah, inte underbar, det är fel ord, men den var rörande. Jag säger inte gripande, för det är en konstig beskrivning, men absolut sevärd även för den som har svårt för icke-engelskspråkiga filmer. Das Leben der Anderen. Handlingen utspelar sig i forna Östtyskland, olika människor som binds samman, tadaaaa, spänning och hemlighetsmakeri, mycket bra slut. Jag älskar bra slut! Det är nästan det viktigaste för att en film ska bli väl godkänd för mig.



Jag är hemma på blixtvisit i Ulricehamn för att rätta ett projektarbete (på tyska, vad annars? Idén föddes för ett tag sen: jag vill åka tillbaka till Berlin. När? Är du på?) och köra ett mini-flyttlass imorgonbitti.

Så god natt, mina vänner.  


Nej så att de är ju så va.

Nämen tjena! Här har jag gått och blivit sambo. I like it. Hallå, varför funkar inte SJ:s hemsida? Jag ska ju för bövelen boka en biljett. Tja, jag har fastnat i fotbolls-EM. Lindex är roligt! Jag har blivit vuxen jäkligt fort. Det var allt jag hade att meddela för denna gång.

Auf Wiedersehen!

Uten kullsyre.

Gud? Gud, jag är så trött. Får inte in orden i mitt huvud. Och klockan är inte ens mycket. Det känns så dödstråkigt att sitta och plugga tyska affärsbrev när halva klassen har fått sommarlov. De som läser engelska hade sin sista tenta igår! Nu är det vi tappra själar som läser spanska, franska och tyska (varför, varför?!) kvar. Min frihet börjar tyvärr inte klockan 13 som jag först hade trott, utan pinan börjar klockan 14 (tentan = The Tenta) och slutar fyra timmar senare - alltså, kl 18:00 på torsdag är det LYCKA. Ändrade planer, så jag ska börja jobba på måndag redan. Mycket spännande! Men innan dess ska det bli en god helg med avsked (Jönköping) och reunion (hemstaden) och flyttning (Trollywood). Det känns så konstigt att man inte kommer att träffa många godingar på 1 år! Helt knäppt! Helena åker till andra sidan jordklotet i juli, Jessica & Matilda också, så kommer de tillbaka nästa sommar. Får läsa deras resedagböcker och drömma mig bort.


 

Tar in kunskap.

Åh, vad jag längtar till torsdag efter klockan 13! Frihet! Jag är säker på att sommaren 2008 kommer att bli riktigt skoj. Yeah! Förresten, jag har tagit årets första bad. Det var... oerhört iskallt. Men det var i förra helgen, nu är det säkert mycket varmare i vattnet. Jag försökte få med P, men han är en sann badkruka. Vad är det med alla badkrukor?

Imorgon är det tenta no 1. På torsdag tenta no 2. Jag är väldigt rädd för tyskan. Men eftersom det är så underbart väder går det inte att vara orolig. Det löser sig. Det gör det alltid, på något vis. Dock börjar jag se dubbelt. Ska hämta mina glasögon och se ut som, ja, Davidas far.



RSS 2.0