Gap.

Hej!
Jag tänkte sätta mig och skriva om lördagens händelse. Men jag blev akut varm nu! Jag måste ut! Återkommer. MIna fingrar är heta som mini-strykjärn. Vad händer?

Paus.

The entrepreneurial process...

Pallar snart inte mer! Och klockan är inte ens mycket.

Mina försök med att brygga gott kaffe misslyckades totalt 2 gånger på raken! Jag har köpt Arvid Nordqvist-sort, för det är så gott. Men den där bryggaren; det är något lurt med den. Så det blev lite Earl Grey istället. Måste köpa neskaffe (näs?), ja det kan man iaf lita på!



Hejdå,
Ring mig,
Uppehåll mig,
Säg att du är min farfar!


Trött.

Jag finner ingen arbetsro. Kan inte sitta på biblioteket, inte hemma. Var ska jag ta vägen? Allvarligt talat ska jag nu berätta en sak: jag kommer inte klara tentan på fredag. Har pluggat alldeles för lite. Men jag måste ju tro på mig själv som det blå tåget. Men aaaaa, panik, ångest, trötthet, hopplöshet... allt detta på en gång i mig. Funderar på att gå i ide ett tag. Vore ju skönt att vakna upp till julafton. Vad har jag gett mig in på? Tycker jag att det är särskilt roligt att läsa? Nje. Men jag vill ju få ett bra jobb i framtiden. Åh, jag önskar att jag kunde få ett piller som gör mig superpigg åtminstone. Så trött! Vill bara sova. Kent lyssnar jag på också. Nej, nu har det gått för långt!

Jag vill vara smart nu och kunna böckerna innan och utantill. Det enda som jag kan utantill är kents texter. Och vad har jag för nytta av det?

Hur mycket är det lämpligt att sova per natt för att man ska vara pigg under hela dagarna? Tänk på att det är höst också. Typ 20 timmar?

52306-53
-Banka ner mig också när du ändå håller på.

Beige boys kan också ha brain.

Ah, Prison Break är så bra!

Men det är sjukt vad det ska dö personer. I varje avsnitt. Nu får de lugna ner sig. Att en beige kostym kunde vara snygg på en person, det trodde jag inte var möjligt. Men Scofield klarar att bära upp allt.





P.S. Titeln, är den bekant? Lura på den ett tag du...D.S.

På rymmen med överviktiga barn.

Om två timmar och en kvart ska jag ha min första tenta. Känslor? Nervig. Lugn ibland, och hyperventilerar nästa stund. Jag vill bara ha det gjort nu! Och så vill jag få godkänt med. Ska skriva en uppsats på engelska om överviktiga barn. Eller rättare sagt, jag har skrivit den. Nu försöker jag memorera orden. Det ska gå bra. "Jag tror jag kan, jag tror jag kan"(Det blå tåget, barnfilm). Men jag tvivlar på att texten är tillräckligt bra.


Drömde att jag var med och rymde med fångarna i "Prison Break". Det var både spännande och jobbigt att vara jagad. Vi hade gömt oss uppe på en vind i skola. Sen upptäckte de oss och kastade brännmaneter och massa onda grejer på oss.

Ikväll ska jag fira att en tenta är över med att kolla på "Prison Break" för det är så jäkla bra. Och Michael Scofield är ju väldigt het också.


Drake.

Egentligen har jag massa att göra just nu. Men ändå blir det inget gjort. Har bokat klipptid till imorgon. Härligt. Äuh, gjort mer? Handlat på Netto och tyckte att jag gjorde ett fynd när jag köpte färgglada och roliga strössel i ett rosa paket. När jag kom hem, kom jag på tanken: vad ska jag ha dem till? Jag får baka såna där fantasi-muffins som syns i filmer, men som man inte vill äta. Med 40 färgämnen på sig. Barn, kom till mama så ska ni få farliga kakor! Jag blir så trött på mig själv när jag köper onödiga "fynd". T.ex. igår,  ett ansiktsspray. Kommentarer på detta? Vad ska jag ha det till? Och så var det från Body Shop och var dyrt, men också fint/lyxigt. Jag föll för frestelsen. Det känns skönt att veta att Anna köpte ett med.

VItamin E


Jag kan göra en lång lista på grejer som jag har impulsköpt, men som jag ändå vill ha och kan ha någon nytta av. Typ en mini-kortlek. Typ en superstor-kortlek. Jag har verkligen använt dem... eller iaf tagit bort ytterfodralet.

Den här helgen vill jag helst inte vara med om. Fan vad det ska pluggas. Tenta på måndag och fredag. Seriöst panik! Jag får inte sitta här och skriva. Måste stänga av datorn.
Apropå datorer, jag ska få en bärbar i december. Jippiiiii!

Det är Nick Drake's fel. Han får inte mig på rätt humör. Innan lyssnade jag på soundtracket till "the Beach" - mycket mer givande, då kunde jag iaf låtsas att jag var med i ett dataspel.


En mycket tråkig grej: Jens i klassen har hoppat av! He is a drop-out. Han som alltid är så glad! Och sa bara han slutar och flyttar hem till Stockholm.

Dry your eyes, mate.

Nu måste den här rapporten vara klar snart. Om ett företag som heter Laserkraft AB och skär i plåt med laser. Så spännande..,

Helgen har gått fort, som alltid. Igår var vi på Tingsholms modevisningen. Roligt! Vi gick på den sena kvällsföreställningen (för visst är det så, att alla coola i ulricehamn går då?) Hmpf. Kan säga såhär; vissa var duktiga och hade utstrålning, men några andra såg ut som om de mött liemannen och haft lite roligt på samma gång - ett sånt där leende som bara "aaaaaooo, hjälp, vad gör jag här, men jag har roligt, eller?" Men nu ska inte jag sitta här och vara grym mot 18-åringar. Fy. Lukas var kung! Och pimp, mycket roande. Tack för biljetterna!

Jag drömde så himla stört häromnatten att det är värt att nämnas här.

Du vet, supermodellen Gisele Bundchen, jag kände henne. Hon var jagad av några "onda". De fick tag i henne och gjorde henne till en rosa barbapapa i gosedjursformat. Så hade de gömt henne/den i en djup skog. Vi gick och letade efter henne. Jag kom till Helena (en kompis här i jönköping anm.) hus och hon visade en hemlig dörr upp till ett litet vardagsrum som man bara kunde krypa fram i. Jag kikade under soffan och där låg barba-Gisele! Hon var helt bekymrad och hungrig(hade inte ätit på 3 dagar). Gosedjuret hade ändrat ansiktsuttrycket till sorgsna ögon. "Jag ska hjälpa dig, Gisele" säger jag. Och det bara är så naturligt liksom.


52306-52


Jag vet inte om det här snacket om barbapapa har gått för långt...



Imorgon kommer Anna vs. Lenny S hit. Och hon ska övernatta med! Skojigt. MEN jag måste plugga också. Lovar, dyrt och heligt. Ska bara vandra lite i stan.

Min egna lägenhet.

En nyhet!
Idag har jag skrivit på kontrakt för en egen lägenhet.


JippOOooo!

Det är en etta på 40 kvm. Parkettgolv, badkar (ja ja ja, min dröm!), kaklat badrum, nytt kök, balkong, många garderober och sängalkov. Allt är helt nytt! Detta är otroligt. Jag ska inte gå närmare in på hyran... aaaah. I'm in heaven... i januari. Jag vill att det ska bli 15 januari på bums!

Enda nackdelen: en mycket lång  och ganska brant backe för att komma hem. Men ändå liksom...!


Jättehärlig eftermiddag och kväll. Eva-Karin och Sandra kom hit. Helt galet, har inte träffat Sandra på så himla länge. Kul att det äntligen blev av! Vi fikade på "Claras" och försökte ta lite snygga foton på våra drycker. (Min kamera är inge bra. Bara när man ska ta bilder på typ berg och träd.) Vi måste ha verkat som världens turister... "aaah första gången som vi fikar!"
Åh, de ska åka till Australien! Jaa, så kul! Hela jag blir ett utropstecken nu! !!!! Hjälp. Jag vill också komma dit en dag. Så jag tänkte att jag skulle få bäst betyg i skolan, för då får man åka dit ett halvår och plugga. Yes, vilken plan!


Måste sova.
Nu.





Inte bra.

Jag hatar när jag är tjurig. Och så hatar jag djävlig mensvärk! JAg åt glass, inte för att jag var sugen, utan mer för att kyla ner värken och magen. Resultat? Fryser och är mätt, och fortfarande ont. Ah! Nu ska jag göra ett diagram på Excel. Och så kommer det käcka låtar på winampen just nu, bara för att jävlas med mig. Build me buttercup. Nej tack.

Rapid Eye Movement.

Ojoj, vilken hektiskt helg, ropar jag och springer med fladdrande hår. Nej! Det är ju inte så fladdrande längre. Men det växer snabbt...
Helgen har varit riktigt kul! Så mycket grejer att jag är imponerad. Okej, ready?

Fredag: inte så kul Swebus trots höga förväntningar; den var till och med försenad! "Svarta Oliver" - restaurangen var mycket godkänd. "Cats" var... cool. De var så viga och smidiga och dansade så snyggt, en sak som var en miss - ljudet. Det var högt och allt, men man hörde knappt inte orden som de sjöng. Vilket är mycket dumt, eftersom de sjunger hela tiden! Ändå, sevärd! Sen for vi "hem" till Trollhättan. Han, mannen, har köpt assnygga stolar och köksbord. Jag är imponerad. Har jag influerat hans inredningssinne månne? Lampan är het också. Men väggarnas färg... 90-tal så det skriker. (Bli inte arg!)


52306-50


52306-51

Lördag: Destination: Göteborg. Eller rättare sagt Kortedala. Kollade på fotbollsmatch. GSIF-Kortedala. Jag ska inte säga vad resultet blev, men det var ett stort nederlag för GSIF...
Next: sushi. Åh, ljuvligt!
-HEM2006, på Svenska Mässan. Köpte massa goa tidningar för endast 10:- styck. Det är lycka (och tungt att bära). Och suktade efter lite olika jaccuzzisar,.
-Fest. Det var med Peters fotbollskompanjoner. Jag var yngst (ganska mycket!) och lite rädd. Haha. Men det var faktiskt riktigt roligt! De var inte alls farliga (förutom en, ska inte gå in på några namn) och ja, till och med em-kval-matchen var rolig! Jag lovar, kommer dock aldrig att bli en fotbollstjej. Vi sov över hos två tjejer i damlaget som hade en asgo lägenhet...! Den var gömd i ett hus, man gick hur många trappor som helst och kom till en vind. Häftigt takfönster. Och jag bara drömde om apelsinsaft hela natten. Det är sjukt, blir besatt av apelsin pga alkohol. Köpte en freeway-apelsinläsk på Lidl på söndagen. Levde inte upp till förväntningarna!

Söndag: inte mö att förtälja. Slappt. Åkte mycket bil. Hejdå!



Jag förväntar mig mer besök, hörrni! Det är inte så långt till Jönköping. Kom när du vill! Eva-Karin dyker upp på torsdag. Härligt!
Allihopa, kom hit, så kan vi dricka te (nu när höstmörkret tränger sig på, 55+).



Laser.

Colin Hay - I Just Don't Think I'll Ever Get Over You


Den är ju otroligt sorglig och bra. Jag får lust att gråta över hela världens bekymmer och olycklig kärlek. Nej, det är inte bra för mig att lyssna på den alls. Tur att jag inte kände till den förr i tiden, när man var "hopplöst förälskad" för att citera någon Tomas Ledin-titel, typ. Trots vemodigheten: en mycket bra låt.


Hejdå

Entreprenör.

Jag har haft en "sova-över"-natt med min goda vän Malin som jag har känt i 15 år (Så gammal är jag!). Det borde man göra oftare - sova över hos varandra! Goingen som hon är, hade hon med sig festligheter från vårt beloved ICA. Tillsammans med dessa grejer + inhandlande på Netto (my favourite store - men börja tappa lite i matbutiksrangen nu, för de har faktiskt inget utbud...) gjorde att vi fick en underbart god middag igår och en lyxfrukost imorse (plättar med glass och björnbär som smakade konstiga clementiner, inget att rekommendera). Så spelade vi ett stört barbapapa-spel på datorn. Och ja, ni måste förstå att Malin har inte fyllt 20 riktigt ännu, därför är detta ett godkänt spel för oss att spela tillsammans. Barbapaporna (?) var nöjda och log och sa "yeeeah" varje gång man gjorde rätt. Festligt!  

Har kommit hem från "Åtta glas" som är ett så himla gött ställe. Nu kom västgöten fram i mig minsann. "Åtta glas" är fräscht och snyggt och jag har alltid kul där! Idag har vi haft en "Entrepreneurship Day" - föreläsningar från olika entreprenörer. Detta ord kan vara <ordet> som vår kära skola älskar mest. Entreprenörskap. Grundare från Tradera.com pratade, killen som heter Jens som startade Jens of Sweden och en tjej som är 21 som har ett företag som heter "Bodyguard" som har blivit riktigt stort. En intressant dag. En till intressant grej är mitt behov av sömn... jag blir rädd för mig själv! Somnade på 2 av 3 föreläsningar! Jag kan inte hejda det. Mina ögon bara.... aaaaaaaaaaaoooo. Och jag sover typ minst 8 timmar varje natt. Hjälp! 100 vitaminer till mig. Tack. Eller så har jag förvandlats till en person med koncentrationssvårigheter...#

Ja, kvällen. Vi har lyssnat på stand-up-komedi med Magnus Betnér. Vet du? Han som blev årets sexigaste man i ELLE detta år., vilket är fel, enligt min åsikt. Men snygg är han ju, upptäckte jag ikväll. Och rolig! Ojoj.


52306-47
foto: Anja Callius

Nu har jag också roligt... väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Vi valde ett ljuvligt sköljmedel igår på Netto med... spännande! Jag älskar sköljmedel. Den här känslan att lägga sig i nytvättade lakan och bara kura ner sig och oooooo, vad härligt. Nästan att man säger det högt. "Åh, vad härligt!"





Så imorrn, kul! Kul grejer på gång. Förhoppningsvis hinna träffa Per nu när han är i trakterna. Åka med Swebus, vilket är roligare än västtrafik på något sätt... Sen äta på grekisk restaurang i Göteborg + sen traskar vi vidare till Operan, för vi ska spana in "Cats"! Detta var ju Peters födelsedagspresse. Så ska jag få köra en snygg bil med. Wihooo!

Och på lördag är det fullt upp. Ska inte berätta än, för jag vet inte om allt kommer att bli av. Får se vad som händer. Men bara roliga händelser!




Sexyback-

Smyg-reklam.

Sitter och kollar igenom alla underbara digitalbilder. Det är nämligen såhär! På SIBA:s hemsida kan man framkalla digitalbilder till ett extra förmånligt pris innan den 31 oktober. Om man beställer mer än 100 bilder kostar det endast 79 öre/bild, vilket är sjuuukt billigt! Så jag ska banne mig framkalla så att jag får hem en lika tjock bunt med kort som mina pluggdjävulsböcker är tjocka tillsammans. Då hittade jag ett härligt kort på mig och P. För det finns inte så många på oss två, när vi är så att säga "stylade".  Nyårafton till tjugohundrasex och jag har en knut! Galen miccha. Så, here it comes!



52306-46

Helgen.

Helgen har varit fin. Ett kort sammandrag:

Eva-Karin kom i torsdags, vi var här och "förfestade" + några brudar från klassen. Vi gick (åkte taxi förresten!) till Klubb Kaj som alltså är Karlssons, men heter så på torsdagar? Jaja, nevermind. Det var trevligt och konstigt, jag har inte så mycket minne av det. Vi pratade med två bröder som bjöd på dricka och de måste tyckt att vi var konstiga. Vi ringde till några godingar också! Jag förstår inte hur det gick till... men dagen därpå var jag döende. Vi som skulle vara pigga och glada och shoppa loss på stan. Eva-Karin höll löftet, men oj, jag var så lam och matt. Men det blev ju mycket trevligt ändå. Vi hade sällskap av Annso (min roommate) samt Becky som är Lovisas "bästis". Låter det komplicerat? Vi var en oväntad blandning. Det här måhända vara väldigt ointressant, och inte ett bra sammandrag. Jag ska bättra mig!
Fredag: jobbig, + väldigt trevlig.

Lördag: Just det! På fredagskvällen kom P och hälsade på. Vi åt den godaste middagen på år och dar på ett ställe som heter Humor. Trots att jag är typ förkyld i huvudet, inte i näsan, men har inte så mycket smak = alltså förkyld. Det var en planka med gott kött, bearneise, goda grönsaker och-.... potatismos! Åh...
Okej, lördagen: IKEA, staden, köpte ett fat som var snöggt, stört att köpa ett fat för 200:- när man är en fattig student? Fast jag är inte det riktigt än, har ju bakeoff-lönen. Så på kvällen: Bio. Att återvända. Oh, den var bra. En mysig biograf också. Slutsats: Astoria är bättre än SF. Det var en trailer på en film med ungefär 50 kända skådisar (då överdriver jag inte!) som heter Paris, I love you. Förstod inte så mycket av den trailern. Men den bör jag se ändå. /Varför känns det som om jag har en konversation med mig själv? Och så lysnnar jag på Eminem nu med. Herregud!


52306-45


Söndag: det var en bra dag. Hm, vi vandrade i stadsparken som värsta turister, kollade lite på en knattefotbollsmatch. Att det alltid ska vara galna pappor som gapar på sina stackars barn som gör så gott de kan... frågetecken. Inga mammor ropar.


Nu måste jag gå. Kan kännas skönt för dig. ("fan, vad hon skriver om ingenting") Men du, jag kommer tillbaka...


RSS 2.0