Entreprenör.

Jag har haft en "sova-över"-natt med min goda vän Malin som jag har känt i 15 år (Så gammal är jag!). Det borde man göra oftare - sova över hos varandra! Goingen som hon är, hade hon med sig festligheter från vårt beloved ICA. Tillsammans med dessa grejer + inhandlande på Netto (my favourite store - men börja tappa lite i matbutiksrangen nu, för de har faktiskt inget utbud...) gjorde att vi fick en underbart god middag igår och en lyxfrukost imorse (plättar med glass och björnbär som smakade konstiga clementiner, inget att rekommendera). Så spelade vi ett stört barbapapa-spel på datorn. Och ja, ni måste förstå att Malin har inte fyllt 20 riktigt ännu, därför är detta ett godkänt spel för oss att spela tillsammans. Barbapaporna (?) var nöjda och log och sa "yeeeah" varje gång man gjorde rätt. Festligt!  

Har kommit hem från "Åtta glas" som är ett så himla gött ställe. Nu kom västgöten fram i mig minsann. "Åtta glas" är fräscht och snyggt och jag har alltid kul där! Idag har vi haft en "Entrepreneurship Day" - föreläsningar från olika entreprenörer. Detta ord kan vara <ordet> som vår kära skola älskar mest. Entreprenörskap. Grundare från Tradera.com pratade, killen som heter Jens som startade Jens of Sweden och en tjej som är 21 som har ett företag som heter "Bodyguard" som har blivit riktigt stort. En intressant dag. En till intressant grej är mitt behov av sömn... jag blir rädd för mig själv! Somnade på 2 av 3 föreläsningar! Jag kan inte hejda det. Mina ögon bara.... aaaaaaaaaaaoooo. Och jag sover typ minst 8 timmar varje natt. Hjälp! 100 vitaminer till mig. Tack. Eller så har jag förvandlats till en person med koncentrationssvårigheter...#

Ja, kvällen. Vi har lyssnat på stand-up-komedi med Magnus Betnér. Vet du? Han som blev årets sexigaste man i ELLE detta år., vilket är fel, enligt min åsikt. Men snygg är han ju, upptäckte jag ikväll. Och rolig! Ojoj.


52306-47
foto: Anja Callius

Nu har jag också roligt... väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Vi valde ett ljuvligt sköljmedel igår på Netto med... spännande! Jag älskar sköljmedel. Den här känslan att lägga sig i nytvättade lakan och bara kura ner sig och oooooo, vad härligt. Nästan att man säger det högt. "Åh, vad härligt!"





Så imorrn, kul! Kul grejer på gång. Förhoppningsvis hinna träffa Per nu när han är i trakterna. Åka med Swebus, vilket är roligare än västtrafik på något sätt... Sen äta på grekisk restaurang i Göteborg + sen traskar vi vidare till Operan, för vi ska spana in "Cats"! Detta var ju Peters födelsedagspresse. Så ska jag få köra en snygg bil med. Wihooo!

Och på lördag är det fullt upp. Ska inte berätta än, för jag vet inte om allt kommer att bli av. Får se vad som händer. Men bara roliga händelser!




Sexyback-

Kommentarer
Postat av: L S (du vet)

ah, sköljmedel är grejen! apple blossom är en storfavorit här i hemmet. du vet, den som har ett barn nerbäddat i äpplen på framsidan (är detta något som gemene man gör med sina barn?).

2006-10-06 @ 10:44:21
Postat av: mallan

ojoj.. vilken kväll du gullas din lille palt!

2006-10-07 @ 19:12:31
URL: http://nasigoreng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0