Tjena.

Hej. Jag lever. Kommer tillbaka om någon vecka. Har ju en massa att förtälja.



Benjamin, var är du?

Beslutsångest.

En egenskap som jag äger. Och lider av. Allt hade varit så mycket enklare om jag kunde bestämma mig. Det kan gälla vilket äpple som är "perfekt" bland alla tusen andra fruktvänner. Vilken kväll som är bäst: filmmys eller fest. Vilken tandborste som har bäst effekt för just mina tänder ( det är ju fan en djungel med superactions, total whitening, freshness, rekommenderas av Din tandläkare och hästballe). Tofs eller uppsatt? Och större "dilemman": hösten. Jag vill, och jag vill inte. Jag vill åka. Finna mig själv. Haha. Just nu vet jag inte vart jag är. Eller vem (aaah, djupa grejer, bör inte läsa Paulo Coelho).. Jag vill inte vara borta från P så länge. Saknar honom nu som en tumme saknar sin vante. What to do?

Jag vill ha kakan
och äta upp den jäveln

Alla val. Kom igen! Kan det inte komma en liten hemlig röst ( typ en syrsa) som snällt säger: Gör såhär, det blir bäst, jag vet det, för jag känner dig.
Låter coolare på engelska dock: Because I know you. (Jack Nicholson-style)


Ner i väskan.

Åh, vad tröligt det är att packa. Kan konstatera att jag är sjukt dålig på sysslan. Det tar cirka 100 år att bestämma neccessärens innehåll. Svårt att välja kläder inför en hel sommar. Har också upptäckt till min fasa att jag inte har några sommarkläder. De som finns är fula och gamla. En shoppingdag i storstan är vad som krävs. Shop til' you drop.

Det är så varmt i Sverige att man får en medelhavskänsla. Skulle göra en grekisk sallad igår för att få rätta känslan, men fetaosten hade möglat. Inte så gött. Gurka, tomat och sol, funkar det också.

Vi hade avslutningsgrej på Centrum igår med Spring Inspiration-gruppen. Trevligt trevligt. Jag var dock ganska varm och trött, gick halvtidigt. Sov skumt. Drömde att jag såg på ett Vänner-avsnitt där Phoebe ramlade ner från en balkong - högt! Hamnade i koma, men då var jag henne i hennes dröm. Hm, förstår inte riktigt själv hur det hänger ihop. I vilket fall, jag lekte lite med Ben och låg skavfötters med en kort och en lång man.

Vaknade helt genomsvett. Värme överallt. Inne. Ute. Varje rum.

Räddningen är duschen.



Så, nu ska jag leva utan Internet för ett tag. Kan bli underbart och frustrerande på samma gång.

Juice med fruktkött.

Äntligen - S O M M A R.

Jag tycker inte om attt säga hejdå till alla: "Vi ses i augusti". Jag är sjukt dålig på ett definitivt Ciao! Men däremot så får man säga "Hej" och hänga med massa godingar de närmaste månaderna. Alla återvänder till hemtrakten. Jag vill bada. Hänga på verandor. Få besök. Dricka vin.

Under dessa veckor har jag bil! Wihooo, vilken frihet. P åker till det stora landet och är borta fram till midsommar. Själv ska jag åka till Dalarna och träffa syster, systerbarn, broder och farmor, såklart. Det blir roligt!

Piren är ett härligt ställe. Vi var där igår. Det enda som jag saknade var en marinblå tröja för att få den rätta båt-looken. Jessica & jag bestämde oss för att ta en sväng till Kåren efter det (jag menar, tänk om man missar världens kväll...!). Det var riktigt trevligt! Och det bästa av allt: de hade en uteservering. Special for tonight. Gott gott.

Nu ska jag strax ta bilen hem och lyssna på låten som spelades i sista Six Feet Under-avsnittet: Sia - Breathe Me, när Claire körde och allt bara.... var fint.

Visst låter ordet lite scary: fruktkött. En köttbit (alltså ett djuuur) blandas/mosas med frukt. Huuu!

Nej, jag vet att det inte är så. Men tänk. Läskigt.


Suddigt.



Ikväll ska jag prova den här spännande Malibu-flaskan. Den är så snygg! För att få den rätta karibiska känslan tänkte jag ha på mig ett färgglatt linne som köptes i Malaysia.

Jag förväntar mig dimma.



The Big Blue.

Häromdagen fick jag värsta grymma idén: tänk en Mp3 som man kan ha i vatten, när man simmar! Lyssna på Beach Boys i havet, hur coolt vore inte det?

Så kollade jag på Internet. Vattentät Mp3 finns ju redan...

image72                 image73

På önskelistan

Sommar, på riktigt.

SJ = katastrof.

En resa som skulle ta 2 h och 26 min = 5 h. Och då kom jag inte ända fram. Men det kan ju vara härligt att sitta på en bänk i Herrljunga i 1½ h och läsa om Stockholms undre värld. Köpte en pocket på ICA i Falköping (det är alltid roligt att jämföra ICA i andra städer mot vårt beloved ICA Kvantum Ulricehamn.) som heter Snabba Cash av Jens Lapidus. Bra! Men man mår inte jättebra av att läsa den, inget som piggar upp humöret.

Wihoo, första säsongen av Grey's Anatomy finns i min ägo! Spännande, har inte sett de avsnitten. Är nog dags snart.

Måste sluta drömma om att jag har barn. Inatt var det tvillingar, som fick namnen Power och Scarce of resources. Väldigt söta. Men vem döper sina söner till det?


Just det, solen, visa dig nu! Det är ju sommar, för sjutton.

RSS 2.0