Den kortaste recensionen.

Way Out West var en superfestival! Det var jättekul att träffa goa vänner, se grymma konserter och bara njuuuta. Robyn var cool, Antony (med Göteborgs Symfoniorkester) var underbar och Bon Iver var härlig.


Ibland är en lugn, fin och sorgsen mansröst det enda som man behöver höra.

Camilla bad mig att lyssna in mig ordentligt på Bon Iver fram tills festivalen i helgen. Jag lyssnade ett tag i våras när jag tentapluggade till kursen Human Resource Development i mitt pytterum i Hoxton, aaah, det minns jag mycket väl. Nu har jag spelat Bon Iver hela morgonen, åh, det kommer säkerligen bli en väldigt stämningsfull konsert. Lyssna här bara:



The lake.

Att jag har en tenta om exakt en vecka kan vara svårt att förstå. Speciellt för mig. Om. En. Vecka. Och vad kan jag? Nicht viel. Så går det när man åker till Australien och missar tentatillfället samt omtenta. Höhö, no regrets för det! Så nu ska jag studera duktigt och jobba och därefter gå på festival och se ett av mina älsklingsband: Antony & the Johnsons.


Fräsiga naglar.

Under Lindex-tiden i sommar har jag blivit helt frälst i Isadoras Wonder Nail-nagellack. Finns i massa ljuvliga färger! Min favvo är coral 166. Det bästa är att lacket täcker bra och håller länge, samt att 55:- är ett hujedamej bra pris.


Fondvägg a la 2000-tal.

Denna tapet kommer att stå till tjänst som en fondvägg (min mammas favorit i alla lägen!). Resten av väggarna blir någon beige historia, likt botten i blomtapeten. Det kommer att bli snyggt!


Tapeter.

Nu far jag till Göteborg på hemligt uppdrag! Berättar förhoppningsvis mer om detta senare. Så ska det äntligen bli omtapetserat i Peters lägenhet (mitt sommarboende), både i hall och vardagsrum, som hyresvärden står för. Tro mig, jag har ringt och tjatat på bolaget. Är så glad! Terracotta är inte hett. Man mår så mycket bättre när det är fint där man bor. Vi valde någon cappuccinonyans till hallen från Boråstapeter. Till stora rummet är det inte bestämt ännu. Inte för att jag bor här jämt, men hänger ju ganska ofta ändå. Min inredningshjärna blir knäpp på de nuvarande väggarna! Over and out!

Min utbildning.

Goder afton. Alltså, det är så lustigt, för varje gång som någon frågar:
- Vad pluggar du då?
Och jag säger ekonomi/civilekonom/business administration (vet aldrig vad jag ska välja på...) så är alltid svaret:
- Ah hmm.

End of discussion.

Aldrig:
- Aha, vad skoj! Berätta mer!

Låter det verkligen så tråkigt med ekonomi? Ja, så kanske det är. Men jag gillar't.

When your mind's made up.

En dag i slutet på maj tittade jag och Camilla på musikfilmen Once. Vi tyckte att den var helt okej under visningens gång, men i efterhand har den verkligen växt! Vilka låtar. Vilken känsla. Här kommer ett litet klipp ur den:



RSS 2.0