Dödstråkig.

Oj. Denna helgens musiklyssning har varit, minst sagt, varierad. Van Morrison- Someone like you till Snap - I've got the power till Khonnor - I was everything you wanted until. Herregud. Men mest Jimi Hendrix idag, asbra att ha i bakgrunden till läsandet.  Egentligen är klockan inte alls mycket (varför flytta fram klockan just idag, när det redan är tidsbrist tills tisdag?) och ändå så pallar jag inte att läsa mer. Och vädret är skumt - vitgrå konsistens överallt, man ser inte ut genom fönstret, för det är bara vit dimma. Vad är det för fenomen?

De 3 köksproblem som jag får allvarliga panikattacker på:
- när plastfolien fastnar i förpackningen, fingret skär sig på kanten, och sen när man väl fått en bit av den jäkla plasten så rullas den ihop eller är för liten för ändamålet.
- när teskedar och knivar åker igenom gallret i bestickstället när man ställer dem nydiskade där.
- soporna. när de luktar apbajs. bara efter 1 dag.

Hejhå
Jag ska anordna en inflyttningsfest. Snart. Eller en fest, lite sent med inflyttningstema kanske. Har iaf produkterna som behövs (produkter? har blivit för påverkad av marketingboken just nu. partygrejer). Fina ballonger. Glitterpynt. Alkohol. Variant-kex, du vet en sån där paket med massa salta kex. Till och med placeringskort. Måste bara ta tag i projektet. Bestämma datum. Bjuda. När när?


Förresten,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0